string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volle orderportefeuille voor Preventief.

Vrijdag 11 juli 2008 om 00:25

In de 186ste nieuwsbrief namens directie en management meldt algemeen directeur Hans Nijland dat Gonzalo García-García in een later stadium nog zal worden gepresenteerd, dat de clubs volgende week vergaderen over het competitieschema en neemt hij diverse orders van beveiligingsbedrijf Preventief onder de loep.

“Na drie prima groepswedstrijden werd het Nederlands Elftal afgelopen zaterdagavond helaas uitgeschakeld op het EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. De Russen waren duidelijk een maatje te groot. De uitschakeling is natuurlijk erg jammer, maar ik denk dat we trots mogen zijn op het voetbal dat de ploeg heeft laten zien in de eerste drie duels.”

“Terwijl het Europees kampioenschap nog in volle gang is, zijn twee clubs in de Eredivisie alweer gestart met hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Roda JC en NEC hadden gisteren (maandag – red.) hun eerste training. FC Groningen begint op maandag 7 juli bij VV Haren. Wij zijn al enkele jaren te gast bij deze vereniging in de eerste trainingsweken en zijn blij met de prima samenwerking met deze club.”

“Afgelopen weekend zijn we tot een akkoord gekomen met Gonzalo García-García. Met deze aanvallende middenvelder zijn we een contract voor vier seizoenen overeengekomen. Na het afketsen van de transfer van Sebastián Fernández hebben we ons op García-García gericht. Hij zal komende week, als hij terug is van zijn vakantie in Spanje, nog de medische keuring ondergaan.”

“Het is gebruikelijk dat wij nieuwe spelers door middel van een persconferentie direct presenteren aan de media en onze sponsors. In dit geval was dat helaas niet mogelijk. Dit heeft te maken met het feit dat zowel ondergetekende, technisch manager Henk Veldmate, trainer Ron Jans en de speler in kwestie, García-García op vakantie waren. Daarnaast is de aandacht momenteel ook nog eens gericht op het EK-voetbal. Wij zullen onze nieuwste aanwinst op een later tijdstip alsnog presenteren.”

“Aanstaande dinsdag, 1 juli, zullen de clubs, de gemeenten van de zeventien speelsteden, de politie en KNVB bij elkaar komen om het concept-competitieschema te bespreken dat aan het einde van deze week aan de clubs zal worden toegestuurd. In de tweede week van juli hopen we het definitieve schema voor het komende Eredivisie-seizoen te kunnen presenteren.”

“De verbouwing in Euroborg vordert gestaag. Het leggen van de fundamenten heeft men bijna afgerond. Op die manier kan volgende week begonnen worden met het plaatsen van de nieuwe tribunedelen waarop de vier nieuwe rijen stoelen rondom het speelveld bijgeplaatst zullen worden.”

“De Junior Club organiseert volgende week op dinsdag en woensdag voor de leden van 8 jaar en ouder een grote activiteit. De jongens en meiden die zich hebben aangemeld, gaan voetbalgolfen.”

“Preventief, het beveiligingsbedrijf van FC Groningen, heeft de komende periode aansprekende evenementen in de orderportefeuille. Nadat onlangs met succes en naar tevredenheid van alle partijen de beveiliging werd georganiseerd bij onder meer een buurtfeest in de Rivierenbuurt en het Pleintjesbasketball op de Grote Markt, verleent Preventief komend weekend haar diensten op het jaarlijkse dorpsfeest in Leens.”

“In juli zal Preventief in samenwerking met diverse horecazaken op het Marktplein opnieuw betrokken zijn bij de Nacht van Winschoten. In september worden diensten verleend bij de Groninger Stad Marathon en in oktober zal de organisatie van de 4Mijl van Groningen opnieuw worden ondersteund.”

“Twee weken geleden meldden wij al dat de Hanzevast Capitals met ingang van komend seizoen in Klupp Sportswear zal spelen. Komend jaar zal FC Groningen Media de presentatiegids van de basketbalclub gaan verzorgen. Het is een goede zaak dat twee Groninger topsportclubs elkaar op deze manier over en weer versterken. Met deze mededeling besluit ik deze nieuwsbrief.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup