string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volle Noordtribune tegen Den Bosch, nog kaarten op overige tribunes.

Woensdag 27 september 2023 om 18:57

FC Groningen speelt vrijdagavond (29 september) de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De aftrap in Euroborg is om 20.00 uur. Net als bij de vorige thuisduels van dit seizoen is de Noordtribune wederom volledig uitverkocht. Voor de overige tribunes zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Tickets zijn online aan te schaffen of op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur bij de stadionkassa’s.

FC Groningen speelt tegen FC Den Bosch vrijdagavond in speelronde 8 van de Keuken Kampioen Divisie de vijfde thuiswedstrijd van dit seizoen. Tot dusver wist alleen ADO Den Haag er met de punten vandoor te gaan uit Euroborg. De bezoekersaantallen en de sfeer in Euroborg zijn dit seizoen uitstekend. Spelers en staf willen na twee overwinningen op rij tegen de Bossche ploeg het eigen publiek trakteren op een nieuwe zege. Tickets voor de wedstrijd van vrijdagavond 20.00 uur zijn zonder restricties te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl. Supporters kunnen op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur bij de kassa’s terecht. Betalen in Euroborg kan alleen via PIN.

Supportersplein en aankomst spelersbus

Supporters die vroeg naar het stadion komen, kunnen verzamelen op het supportersplein aan de voorzijde van Euroborg (naast de Kolenmuur). Het plein opent om 18.00 uur. Naast FC-merchandise kan er op het supportersplein eten en drinken worden gekocht. Een kwartier later, dus rond 18.15 uur zal de spelersbus van FC Groningen arriveren bij de hoofdingang van Euroborg.

Groningen Bereikbaar

Aan de ringweg van Groningen en in de stad zijn de komende jaren grootschalige werkzaamheden, die voor de nodige verkeersoverlast zorgen. Supporters die vrijdag met de auto naar Euroborg komen, wordt geadviseerd voor vertrek de website van Groningen Bereikbaar www.groningenbereikbaar.nl te raadplegen. Hierop zijn alle stremmingen, omleidingen en wegwerkzaamheden in en rondom Groningen vermeld.

Seizoenkaarthouders met een parkeerabonnement op P2 My Office kunnen daar vanaf 18.00 uur terecht. Supporters kunnen ook op de parkeerplaats van HANOS parkeren. P-HANOS is gevestigd aan de Bornholmstraat. Een kaartje kan worden gekocht bij de parkeerplaats. Ook een deel van P3 is beschikbaar. Let op zowel op P-HANOS als P3 geldt: vol=vol.

Pendelbussen

Partner Drenthe Tours zet pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de pendelbussen rijden vanaf 18.00 uur tot 25 minuten voor de aftrap richting Euroborg. Tot een uur na het laatste fluitsignaal rijden de bussen terug naar de desbetreffende parkeerplaatsen. FC Groningen zorgt voor extra fietsenstallingen voor de supporter die op de fiets naar het stadion komen.

Niet op de omloop

De afgelopen thuiswedstrijden bleek dat er veel supporters met een kaart op de onderste ring van de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune, (een groot deel van) de wedstrijd staand vanaf de omloop volgen. Wellicht na een toiletbezoek of na het doen van een horecabestelling. Dit kan als hinderlijk worden ervaren door de supporters op de bovenste rijen van deze tribunes of op de Piet Fransen Tribune voor supporters van de Rolly Side.

Namens deze medesupporters vraagt FC Groningen aan supporters om na het toiletbezoek of na het doen van een horecabestelling weer plaats te nemen op de eigen stoel en niet op de omloop te blijven staan.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam