string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volle kaart met alle handtekeningen voor de Junior Club.

Woensdag 01 maart 2023 om 19:00

Dinsdagmiddag organiseerde de Junior Club een leuke activiteit voor al haar leden. Alle spelers en de voltallige staf van FC Groningen waren aanwezig in het stadion, klaar om iedereen een handtekening te geven. De bezoekers konden alle handtekeningen van de spelers verzamelen en ze deelden bijzondere ontmoetingen met hun helden terwijl ze met hen konden praten, lachen en een foto konden maken.

De Junior Club organiseert jaarlijks een speciale handtekeningensessie voor al haar leden. De selectie en staf waren verdeeld over verschillende ruimtes van het stadion en de leden van de Junior Club konden een leuke route maken door Euroborg om tot een volle handtekeningenkaart te komen.

Toen de hoofdingang open ging, stormden de leden van de Junior Club het stadion binnen, op zoek naar hun helden. Ze waren dolgelukkig toen ze hen vonden en met hen konden praten, lachen en een foto konden maken.

De spelers ondertekenden alles van shirts tot ballen en posters. Ze namen de tijd om persoonlijke berichten te schrijven en selfies te maken met de jongste bezoekers. Het evenement was wederom een succes, duidelijk te zien aan de stralende glimlach op de gezichten van de bezoekers toen ze het stadion verlieten.

Bekijk de reportage via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup