string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrijdag en zaterdag oefenwedstrijden in de regio.

Dinsdag 25 juli 2023 om 12:30

FC Groningen speelt eind deze week twee oefenduels in de regio. Vrijdagmiddag om 16.30 uur in Middelstum tegen De Graafschap, zaterdagmiddag om 15.00 uur in Rolde tegen FC Emmen. FC-supporters zijn welkom. Kaarten zijn enkel online te koop via de FC Groningen Ticketshop. Er is geen kassaverkoop op de wedstrijddag.

FC Groningen speelt op vrijdag 28 juli om 16.30 uur in Middelstum op het sportpark van VV Middelstum tegen De Graafschap. Het duel is toegankelijk voor FC-supporters, maar er zal – net als een dag later in Rolde – geen kassaverkoop zijn. Kaarten zijn enkel te koop via de FC Groningen Ticketshop https://tickets.fcgroningen.nl. De wedstrijden zijn in de ticketshop te vinden onder het kopje ‘uitwedstrijden’.

Rolde
Zaterdag 29 juli treedt de FC om 15.00 uur in Rolde aan tegen FC Emmen. Ook voor deze bijna traditioneel te noemen wedstrijd in de voorbereiding is alleen online kaartverkoop. Het is dus niet mogelijk om zaterdag een kaart te kopen bij Sportpark Boerbos in Rolde. Kaarten voor zowel het duel met De Graafschap als de wedstrijd tegen FC Emmen kosten €10,- per stuk. Kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar betalen €5,-.

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

21 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000