string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voldoende losse kaarten voor duel met FC Utrecht.

Dinsdag 09 september 2008 om 14:58

In de 197ste nieuwsbrief namens directie en management geeft directeur Hans Nijland aan dat er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn voor de thuisduels met FC Utrecht en Feyenoord en heeft hij nieuws over de mogelijkheden tot de uitbreiding van Euroborg.

“Allereerst blikken we even terug op de afgelopen week. Donderdagavond hebben we een zeer nuttige oefenwedstrijd gespeeld tegen KV Mechelen. De afgelopen dagen zijn diverse van onze spelers naar het buitenland afgereisd voor interlands. Andreas Granqvist, Marcus Berg, Tom Hiariej en Evgeniy Levchenko zijn echter niet in actie gekomen. Vandaag of morgen spelen ze mogelijk voor hun vertegenwoordigende elftallen.”
Kaartverkoop thuisduels
“Donderdagmiddag om half drie hopen we dat naast Tom Hiariej ook de beide Zweden weer aansluiten in de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zondag. Vrijdagochtend volgt een besloten training in Euroborg, waarbij ook Levchenko weer present zal zijn. Voor het duel met FC Utrecht zijn nog voldoende kaarten te koop. Via deze internetsite (optie Kaartverkoop – red.) en de verkooppunten van TicketBox kan iedere (Seizoen)ClubCardhouder een los kaartje kopen voor vak II.”
“Mogelijk komen er vanaf donderdag ook nog kaarten voor het flexibele uitvak in de verkoop. Informatie hierover is woensdag op deze website te lezen. Indien er op de wedstrijddag nog kaarten verkrijgbaar zijn, openen de kassa’s om 13.00 uur en zijn kaarten op vertoon van een geldige legitimatie te koop. Wij vinden het van belang dat er kaarten in de losse verkoop verkrijgbaar zijn, zodat ook niet-seizoenkaarthouders de mogelijkheid hebben naar FC Groningen te komen. Overigens is de verkoop voor de competitiewedstrijd FC Groningen – Feyenoord afgelopen zaterdag eveneens gestart.”
Naar Ameland
“Het Beloftenteam heeft maandagavond in Veendam met 2-2 gelijkgespeeld en moet nu in de resterende bekerduels tegen De Graafschap en Heracles minimaal één keer winnen om nog in de achtste finales van het bekertoernooi te kunnen komen. Komende maandagavond speelt de ploeg een thuiswedstrijd op Corpus den Hoorn. Tegenstander is dan Jong AZ.”
“Onze sponsors hebben morgen (woensdag – red.) een activiteit op Ameland. Een groep van zo’n 150 personen zal naar het Waddeneiland afreizen en krijgt daar een programma voorgeschoteld.”
Schitterend pand
“Via deze nieuwsbrief willen we onze hoofdsponsor Noordlease van harte feliciteren met de verhuizing naar Autoborg, dat vanuit Euroborg gezien aan de overkant van de snelweg richting Hoogezand is gesitueerd. Op donderdag 18 september zal een flinke afvaardiging van de club aanwezig zijn bij de officiële opening van het schitterende nieuwe pand. Om extra bekendheid aan Autoborg te geven, zal deze naam tijdens de eerste drie thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen op het shirt van FC Groningen prijken. Daarna keert de vertrouwde hoofdsponsornaam Noordlease weer terug op het shirt.”
“Vanochtend (dinsdag – red.) is in Amsterdam door architect Wiel Arets een presentatie gegeven over de mogelijke uitbreiding van ons stadion Euroborg. Namens FC Groningen was Henk Wiering, die als vastgoedadviseur voor de directie optreedt, hierbij aanwezig. De architect en constructeur van Euroborg hebben aangegeven dat uitbreiding mogelijk is tot een maximale capaciteit van 35.000 zitplaatsen. We zijn blij dat nu wordt bevestigd dat wij ons stadion kunnen uitbreiden, maar we weten nog steeds niet wat hierbij het financiële plaatje zal zijn en welke andere consequenties een eventuele uitbreiding heeft.”
Inzichtelijk
“Dat moet eerst inzichtelijk zijn voordat we ons intern kunnen beraden over de mogelijke uitbreiding. Deze maand hebben wij met de gemeente Groningen overleg over dit onderwerp. Met de genoemde maximale capaciteit van 35.000 plaatsen weten we echter ook dat we hiermee niet voldoen aan de eisen om eventueel in aanmerking te komen als speelstad voor een mogelijk WK voetbal in 2018 in Nederland.”
“Met de mededeling dat de programmaboekjes voor de thuiswedstrijden van FC Groningen vanaf dit seizoen geheel in fullcolour zullen worden uitgegeven en voorafgaand aan de wedstrijden voor 1,50 euro rond het stadion te koop zijn, besluit ik deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’