string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vink fluit PEC-Groningen; Liesveld bekerduel.

Dinsdag 18 september 2012 om 12:54

Pieter Vink is zaterdagavond in Zwolle de leidsman bij het competitieduel tussen PEC Zwolle en FC Groningen. Hij fluit om 18.45 uur voor de aftrap. Richard Liesveld is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij GVVV-FC Groningen.

Voor Vink is het alweer een tijdje geleden dat hij zijn voorgaande, 34ste duel, van FC Groningen floot. In de play-offs van 2010/2011 stond de wedstrijd ADO Den Haag-FC Groningen (5-1) onder zijn leiding. Zaterdag 22 september zal hij in het IJsseldelta Stadion worden bijgestaan door de heren Van Roekel, Zeinstra en Mulder.
Richard Liesveld kruist het pad van FC Groningen woensdag 26 september voor de tiende keer in de historie. In 2007 stond onder meer het bekerduel met IJsselmeervogels (1-8 winst) onder zijn leiding. De afgelopen zes ontmoetingen was hij te gast in Euroborg. Onlangs verloor de FC met 3-0 van RKC Waalwijk met Liesveld als man in het zwart. In de bekerwedstrijd bij GVVV wordt Liesveld bijgestaan door de heren Siebert en Langkamp. Aangezien het duel niet live op TV wordt uitgezonden, is er geen vierde official.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’