string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vier spelers uit eigen opleiding tekenen contract.

Vrijdag 03 oktober 2008 om 14:26

Dennis Krohne, Bart Apotheker, Robert Pomstra en Mart Dijkstra (v.l.n.r.) hebben een contract ondertekend. De vier spelers zijn vaste waarden in het Beloftenteam van trainer Erwin van de Looi, dat momenteel zesde staat in de Eredivisie.

Controlerende middenvelder Mart Dijkstra (18) is nog A-junior en stroomde afgelopen zomer stroomde vervroegd door naar Jong FC Groningen. Hij tekende een contract tot medio 2010 met een optie voor nog eens een seizoen. Sinds 2001 maakt hij deel uit van de jeugdopleiding van FC Groningen.

De andere drie spelers zijn tweedejaars senior en zetten hun handtekeningen onder contracten voor de duur van het lopende seizoen met een optie tot medio 2010. Aanvallende middenvelder Robert Pomstra, die zaterdag zijn 20ste verjaardag viert, speelt al sinds 2000 in de jeugd van FC Groningen.

Aanvaller Dennis Krohne is eveneens 20 en maakte al in 1999 de overstap naar FC Groningen. Verdediger Bart Apotheker (20) kwam in de zomer van 2005 naar Corpus den Hoorn en begon zijn FC-carrière destijds in de A1.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup