string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verkoop Utrecht-uit verlengd! Voor €15 met de bus (incl. 2 drankjes).

Vrijdag 23 oktober 2015 om 15:00

De steun van de FC-fans in Tsjechië was afgelopen donderdagavond geweldig en gisteren pakten we in Nijmegen weer een punt. Komende woensdag staat opnieuw uitduel op de rol, voor de beker in Utrecht. Er werden al 441 kaarten voor deze wedstrijd verkocht. De termijn voor inschrijven voor de buscombi is verlengd, en is voor (S)CC-houders van FC Groningen mogelijk tot en met maandagavond om 23.59 uur via deze website en tot 17.30 uur in de FanCorner.

Om de verkoop voor deze wedstrijd zoveel mogelijk te stimuleren heeft FC Groningen een zeer scherpe prijs vastgesteld voor de FanTour van aanstaande woensdag 28 oktober. Voor 15 euro wordt busvervoer en ticket geregeld en bovendien krijgt iedereen in de bussen ook nog eens de eerste twee consumpties aangeboden door FC Groningen.

De verkoop loopt vandaag nog, dus tot en met maandagavond 26 oktober om 23.59 uur via deze website en tot 17.30 uur in de FanCorner bij Euroborg. Naast in ieder geval ruim 400 FC Groningen-fans zullen ook directie en personeel van FC Groningen woensdag plaatsnemen in het bezoekersvak.
Cambuur-uit
De verkoop voor de verplichte FanTour naar Cambuur van zondag 8 november, die wordt maandagochtend 26 oktober om 9.00 uur hervat. Er zijn maximaal 400 kaarten voor deze wedstrijd verkrijgbaar.
PEC-thuis en Liberec-thuis
Behalve al die uitwedstrijden speelt FC Groningen deze periode ook nog twee zeer belangrijke thuiswedstrijden. Zaterdag 31 oktober is PEC Zwolle te gast en vijf dagen later komt FC Slovan Liberec op bezoek in Euroborg. Voor deze beide wedstrijden geldt volledig vrije verkoop via onderstaande link, de FanCorner in Euroborg en de 33 FC Primera’s in Stad en Ommeland.
KLIK OP ONDERSTAANDE LINK VOOR MEER INFO:

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven