string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verkoop Twente-thuis: 2 per (Seizoen)ClubCard en in de Fanshop.

Zondag 12 mei 2013 om 17:08

De verkoop voor de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen FC Twente van aanstaande donderdag in Euroborg (aanvang 18.45 uur) voor seizoenkaarthouders liep tot en met dinsdag via deze website en bij TicketBox. Op woensdag en donderdag zijn 2 kaarten per (S)CC te koop. Bovendien kunnen er vanaf woensdagmiddag 13.00 uur en op donderdag op basis van legitimatie door inwoners van de drie noordelijke provincies twee kaarten worden gekocht in de Fanshop van Euroborg en op de wedstrijddag aan de kassa's van het stadion.

De verkoop voor seizoenkaarthouders loopt tot en met dinsdag 14 mei om 23.59 uur via deze website en via TicketBox. Terugkopen van de eigen plek in de Fanshop is niet mogelijk. Prijs voor het reserveren van de eigen plek is 10 euro.
Losse verkoop
Op woensdag 15 mei om 9.00 uur start de verkoop van losse kaarten via de bovengenoemde verkoopkanalen. Er kunnen maximaal twee kaarten worden aangeschaft per (Seizoen)ClubCard. De prijs 15 euro per kaart.

De kassa’s bij Euroborg openen donderdag 16 mei al om 10.00 uur. Vanaf dat moment zijn er ook maximaal twee kaarten per geldig legitimatiebewijs van de drie noordelijke provincies (Groningen, Drenthe en Friesland) te koop. Prijs is op de wedstrijddag ook 15 euro per kaart.

Uitwedstrijd
Op zondag 19 mei om 12.30 uur wordt in de Grolsch Veste de uitwedstrijd tegen FC Twente gespeeld. Vanaf maandag 13 mei om 12.01 uur tot en met donderdag 16 mei om 23.59 uur kunnen door alle (S)CC-houders kaarten aangeschaft worden voor de FanTour. De prijs is 25 euro. Er zijn ook 75 kaarten voor de autocombi verkrijgbaar voor 7,50 euro.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

2 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’