string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verkoop seizoenkaarten 2019/2020 gestart.

Vrijdag 01 maart 2019 om 13:58

Seizoenkaarthouders kunnen voor het seizoen 2019/2020 hun seizoenkaart weer verlengen. Dit is eenvoudig te doen via deze website. Hier kunnen huidige seizoenkaarthouders gegevens wijzigen, de seizoenkaart verlengen of hun plek aanpassen

Toekomstige seizoenkaarthouders kunnen hier hun seizoenkaart aanvragen. Nieuw dit seizoen is een speciale categorie voor jeugd geboren na 1 juli 2007. Zij kunnen al een seizoenkaart aanschaffen vanaf 89 euro.

Seizoen 2019/2020
Voor de huidige seizoenkaarthouders is de eigen plek weer gereserveerd voor het seizoen 2019/2020. Deze seizoenkaart kan tot uiterlijk 23 mei verlengd of gewijzigd worden. Voor de supporters die nu nog geen seizoenkaart hebben en graag de passie voor voetbal in het Hitachi Capital Mobility Stadion willen delen en meemaken, kunnen nu ook hun seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 aanvragen.

Betalen in termijnen
Buckaroo maakt het voor FC Groningen-supporters mogelijk om veilig en gemakkelijk de seizoenkaart in termijnen te betalen. Buckaroo schrijft, namens FC Groningen, elke laatste week van de maand een gedeelte van de prijs van de seizoenkaart automatisch af van je rekening. Dit kan alleen gedurende maximaal vier maanden.

Jeugd- en ouderenkorting
De korting wordt automatisch toegekend, is persoonsgebonden en wordt voor één kaart verleend. Supporters kunnen een seizoenkaart met korting uitlenen aan iemand in dezelfde kortingscategorie. De seizoenkaart kan ook uitgeleend worden aan iemand die niet in dezelfde kortingscategorie valt. In dat geval kan na bijbetaling op de wedstrijddag gebruik worden gemaakt van de kaart. Het tarief voor bijbetaling in het geval van ouderenkorting bedraagt vijf euro. In het geval van jeugdkorting dient tien euro te worden bijbetaald.

Voordelen seizoenkaart
– Geldig bij alle 17 competitiewedstrijden van het eerste elftal van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion;
– Gratis toegang bij het eerste thuisduel van eventuele play-offs;
– Altijd een eigen vaste plek;
– Recht op eigen plek bij extra wedstrijden, zoals KNVB-beker & play-offs;
– Voordeel en voorrang op kaarten bij Europees voetbal;
– 10% korting in de Fanshop;
– Een keer verhinderd? Bied je kaart aan via mijn.fcgroningen.nl en verdien een deel van je kaart terug;
– Volop voordelen bij sponsors (zie www.fcgroningen.nl/voordeel).

FC-Groningen-website-button-seizoenkaart

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup