string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verkoop seizoenkaarten 2017/2018 gestart.

Zaterdag 01 april 2017 om 16:30

Zaterdag 1 april is de seizoenkaartverkoop 2017/2018 gestart. Huidige seizoenkaarthouders kunnen hun eigen plek verlengen tot uiterlijk woensdag 24 mei. De prijzen voor seizoenkaarten zijn in veel gevallen niet gewijzigd en voor enkele vakken zelfs omlaag gegaan.

FC Groningen heeft onlangs de voorkeur gepeild bij de seizoenkaarthouders voor het meest favoriete speeltijdstip. Een grote meerderheid van de fans heeft de voorkeur uitgesproken voor zondagmiddag 14.30 uur en de club heeft inmiddels bij de voetbalbond KNVB kenbaar gemaakt komend seizoen weer te boek te willen staan als een zondagclub. Naar verwachting heeft dit een flinke stijging van het aantal zondagmiddagwedstrijden tot gevolg.

LEES EERST DE BROCHURE
Nieuw pasje
Voor aanvang van het seizoen 2017/2018 krijgen alle seizoenkaarthouders en vijfjaarkaarthouders een nieuw pasje thuisgestuurd. Deze zal in principe weer voor drie seizoenen geldig zijn. Voor de vijfjaarkaarthouders betekent dit dus tot en met het einde van de looptijd van de kaart, medio 2020. Nieuw aan het pasje is de aanwezigheid van een chip, waarmee consumpties gekocht kunnen worden bij de thuiswedstrijden. Komende zomer maakt FC Groningen namelijk de overstap naar het geheten ‘cashless payment’. Overigens wordt het ook mogelijk om de PIN-pas te betalen.

Andere rijnummers
Het grootste deel van de seizoenkaarthouders heeft met ingang van het nieuwe seizoen een nieuw rijnummer. Hierover zijn alle seizoenkaarthouders eerder al individueel per e-mail geïnformeerd. Het samenvoegen van de zogeheten Z-vakken met de rest van de vakken op de onderste ring heeft tot gevolg dat iedere rijnummer met vier wordt verhoogd. Bijvoorbeeld: ‘Rij 16, stoel 18’ wordt ‘Rij 20, stoel 18’. Uiteraard behoudt iedereen wel het recht op exact dezelfde plek in het stadion, alleen de nummering wordt daarbij anders.

Meer informatie
Zaterdag 1 april is alle benodigde informatie in eerste instantie per e-mail verstuurd aan alle huidige seizoenkaarthouders. Gelijktijdig start ook de verkoop van alle momenteel al beschikbare plekken in het Noordlease Stadion. Zoals hierboven gemeld zijn de seizoenkaartprijzen niet verhoogd in vergelijking met het huidige seizoen. Voor enkele ‘hoekvakken’ geldt zelfs dat de prijs is verlaagd naar het niveau van de korte zijdes.

LEES EERST DE BROCHURE

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga