string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verdedig wat je lief is met Red Bear en FC Groningen.

Woensdag 14 september 2022 om 15:30

FC Groningen heeft met Red Bear Tech een driejarig partnership afgesloten. Red Bear is een hard groeiend techbedrijf dat zich toespitst op databeheer en bieden van op maat gemaakte ICT-diensten. Red Bear verdedigt data voor haar partners zoals FC Groningen haar clubkleuren verdedigt. Verdedig wat je lief is met Red Bear en FC Groningen.

Van de klantgegevens van internationale bedrijven tot aan een foto van je zoon of dochter die wordt gestuurd via whatsapp of social media. Iedereen heeft tegenwoordig met digitale data te maken en die data is belangrijk. Voor bedrijven, voor personen. Data die goed moet worden beschermd. Red Bear verdedigt deze data met de best mogelijke middelen.  
 
Red Bear is een internationale speler op de markt van databeheer, en ICT-diensten. Het van oorsprong Ierse bedrijf heeft als doel om technologische expertise en hoogwaardige oplossingen te leveren voor datacenterbouwprojecten en hoogwaardige ICT-implementaties in heel Europa. Red Bear kiest bewust voor een Nederlands hoofdkantoor in het centrum van Groningen en ziet in Groningen uitstekende groeikansen voor deze snel bewegende markt. In een omgeving waarin innovatie en talent iedere dag weer aan elkaar worden gekoppeld en aanpakken in het DNA zit, is Red Bear op haar plaats. 

220914 - Screenshot TV Red Bear

FC Groningen en Red Bear zijn na constructieve gesprekken een contract overeengekomen van minimaal drie jaar. Manager Partnerships Bastiaan Fehrman is blij met het partnership met Red Bear. “Red Bear is een internationaal techbedrijf dat zich bewust in Groningen heeft gevestigd om door te groeien. We zijn blij dat deze techpartner bij FC Groningen een mooi platform ziet om deze groei verder vorm te geven. Het feit dat Red Bear zich direct als partner aan FC Groningen verbindt, tekent de ambities van dit bedrijf en het vertrouwen dat er is in onze club.” 
 
Red Bear voelt zich betrokken bij Groningen en daarom was het partnership met FC Groningen voor het techbedrijf een logische vervolgstap. “We hebben van Groningen onze thuisbasis gemaakt en houden van de stad,” aldus Stephen Bassham,  commercieel en financieel directeur van Red Bear Tech. “Hoe kun je die liefde het beste laten zien? Door de club te supporten waar de meeste mensen uit de stad liefde voor hebben. We kijken uit naar dit partnership en zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.” 
 
In een wereld waarin databezit een machtige tool is, wordt de verdediging van deze data steeds belangrijker. Red Bear is een specialist dat wereldwijd opereert en samenwerkt met grote betrouwbare partners. Net als FC Groningen is Red Bear zeer ambitieus. “We zijn als datacenterspecialist wereldwijd actief en willen de beste in onze branche zijn. Onze kernwaarden  Bold, Efficient, Adaptive, Resilient (gedurfd, efficiënt, aanpassingsgericht en veerkrachtig en veilig- red.) helpen ons onze doelen te bereiken. Samen met FC Groningen willen we de interessante Nederlandse markt laten zien wat we te bieden hebben.”    

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord