string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verborgen schat in huis? Laat het 30 april taxeren in Euroborg.

Dinsdag 26 april 2022 om 12:00

FC Groningen en Catawiki komen als afsluiting van de Jubileumveiling met een eigen taxatie-evenement in Euroborg. Supporters kunnen op zaterdag 30 april van 12.00 uur tot 16.00 uur naar het stadion komen om waardevolle spullen te laten taxeren door verschillende experts. Een format gelijk aan het bekende TV-programma ‘Tussen kunst & Kitsch’ Heb jij een verborgen schat in huis waarvan je benieuwd bent naar de echte waarde? Dit is de kans om er achter te komen.

FC-Groningen-Kunst-en-Kitsch

In totaal zijn er drie experts van Catawiki aanwezig om bijzondere objecten te analyseren en taxeren. De experts – twee worden er speciaal ingevlogen vanuit Spanje – hebben allen een eigen expertise. Carlos Emilio Peña Renis weet alles van juwelen, Gustavo Redesca heeft een enorme passie voor sport en is dé autoriteit op het gebied van sportmemorabilia. De derde expert is Gerben van IJkeren. Hij is nog altijd helemaal thuis in lego, video games, speelgoed, modellen en strips. Zaterdag 30 april tussen 12.00 uur en 16.00 uur is een unieke kans om jouw bijzondere objecten in Euroborg te laten taxeren door één van deze echte experts.
 
Het taxatie-evenement vormt de afsluiting van de speciale Jubileumveiling die FC Groningen en Catawiki organiseren ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de club. Tussen 24 en 30 april kunnen supporters en andere geïnteresseerden meebieden op vijftig unieke kavels. De totale opbrengst van de veiling gaat naar Stichting FC Groningen in de Maatschappij en de strijd tegen bewegingsarmoede. Verschillende bijzondere kavels worden tentoongesteld in Euroborg en terwijl één van de experts jouw object de juiste waarde toedicht, is het mogelijk om de speciaal geselecteerde items en experiences te bezichtigen en online mee te bieden.
 
Afhankelijk van de drukte wordt gekeken hoeveel items er per persoon kunnen worden getaxeerd, maar kom hoe dan ook op tijd richting het stadion! Voor sommige items zal extra research nodig zijn om tot de echte waarde te komen. Mail naar  met een foto en alle informatie die al voorhanden is, zodat de experts vooronderzoek kunnen doen.
 
Altijd al willen weten wat jouw wedstrijdshirt, antieke armband of je favoriete speelgoed van vroeger echt waard is? Kom dan zaterdag 30 april naar Euroborg en pak deze unieke kans! Aan de waarderingen van de Catawiki-experts kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor het aanbieden van een item voor één van de Catawiki-veilingen eerst naar de volgende voorwaarden.
 
Catawiki hanteert de volgende kwaliteitsrichtlijnen

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven