string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Veldtrainingen woensdag en donderdag in Haren.

Maandag 30 januari 2012 om 12:11

De maandagmiddagtraining van de selectie van FC Groningen zal niet op het TCN-trainingscomplex plaatsvinden, maar binnen bij Plaza Sportiva. Vanwege de ingevallen winter zullen de veldtrainingen van woensdagmiddag en donderdagochtend in ieder geval in Haren worden gehouden.

Deze wijzigingen worden op het laatste moment doorgevoerd, afhankelijk van de weersomstandigheden en de gesteldheid van het trainingsveld. Supporters en andere belangstellenden, die de veldtrainingen graag volgen, dienen in de wintermaanden rekening te houden met veranderingen in het programma. Vaak wordt een dergelijke beslissing pas op de ochtend zelf genomen en is het lastig iedereen op tijd te bereiken en/of op de hoogte te stellen van een wijziging.
Twitter
Bij veel neerslag, dan wel nachtvorst, is het verstandig er rekening mee te houden dat – wanneer er op die dag twee trainingen staan geprogrammeerd – de ochtendtraining binnen zal plaatsvinden, in het krachtcentrum van Plaza Sportiva. Hierbij kan geen publiek aanwezig zijn. FC Groningen zal eventuele wijzigingen in het trainingsschema zo snel mogelijk doorvoeren op de website. Tevens wordt hiervoor het twitter-account van de club www.twitter.com/jdnijland ingezet.
Belangstellenden voor een veldtraining, die twijfelen over het doorgaan ervan, kunnen ook contact opnemen met de afdeling Supporterszaken, te bereiken via 050 – 587 87 87 (optie 1 in het menu).

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren