string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Veel mooie FC-activiteiten in de herfstvakantie.

Vrijdag 20 oktober 2023 om 18:00

Schoolgaande kinderen vieren van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober herfstvakantie. Gelukkig hoeven zij zich niet te vervelen, want er staan in deze vakantieweek verschillende mooie FC-activiteiten op het programma. Een voetbalclinic voor de leden van de Junior Club, FC-trainers die de hele week On Tour gaan langs verschillende sportparken in de regio.

FC Groningen Trainen als een Prof
De trainers van FC Groningen On Tour zijn van 23 oktober tot 27 oktober te vinden op verschillende locaties in de regio om samen met jonge voetballers te trainen. Op acht locaties worden per locatie twee thematrainingen aangeboden: Verdedigen als Marco Rente of Aanvallen als Noam Emeran. Een dag boordevol voetbalplezier. Met intensieve trainingssessies onder begeleiding van ervaren trainers en een uniek inkijkje in de trainingsmethoden van de FC Groningen Opleiding.

Daarnaast krijg je een gezonde en heerlijke sportlunch aangeboden en later in het seizoen twee tickets voor één van de thuiswedstrijden in Euroborg. Een voetbaldag FC Groningen On Tour duurt van 09.30 uur tot 15.30 uur. Inschrijven voor een FC Groningen On Tour in Zevenhuizen, Hoogkerk, Musselkanaal, Borger, Pekela, Delfzijl, Assen of Zuidhorn kan via: https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/on-tour/.

FC-Familieduel
Samen met partner Univé organiseert FC Groningen om woensdag 25 oktober op Sportpark Corpus den Hoorn het FC-Familieduel. Zijn jullie het onverslaanbare duo? Een super sterk op elkaar ingespeeld team? Zit winnen bij jullie in het DNA? Doe dan samen mee met het FC-familieduel. Op woensdag 25 oktober op Corpus den Hoorn wordt deze sportieve uitdaging in samenwerking met partner Univé georganiseerd van 11.00 en 16.00 uur. Welke combinatie van ouder/verzorger-kind kroont zich tot kampioen na zes uitdagende spellen op deze woensdag in de herfstvakantie? Doe mee met het FC-familieduel en maak kans op mooie prijzen! Aanmelden kan via: https://www.fcgroningen.nl/familieduel/

Junior Club Clinic
Leden van de FC Groningen Junior Club kunnen dinsdag 24 oktober op de sportvelden van Velocitas 1897 in Groningen meedoen met een voetbalclinic. Exclusief en kosteloos voor leden van de cooolste supportersclub van de FC. Er zijn meerdere tijdvakken waarin er training wordt gegeven. In de tijdvakken: 09:00-10:30 uur en 14:15-15:45 uur is nog een klein aantal plekken beschikbaar. Ben je lid van de Junior Club, meld je dan snel aan via https://www.fcgroningen.nl/junior-club/activiteiten/junior-club-clinic/

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Groen-wit en rood-wit verenigen zich in Leek

1 week geleden

Voorverkoop NAC Breda-thuis start dinsdag 10.00 uur

2 weken geleden

Tonny van Breemen: ‘Glimlach zoveel meer waard dan de donatie’