string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vanmiddag: 1e training FC Groningen op Sportpark de Koepel in Haren.

Vrijdag 24 juni 2016 om 13:39

Vanmiddag, zondag 26 juni, zal de eerste selectie van FC Groningen de voorbereiding op het seizoen 2016/2017 starten op Sportpark de Koepel in Haren. Om 15.00 uur is de introductie van de spelers en stafleden door stadionspeaker Jan Wildeman en komen onder anderen de nieuwe trainer Ernest Faber en de nieuwelingen Tom van Weert en Ruben Yttergard Jenssen voor het eerst in FC-tenue het veld op.

De traditionele eerste training in Haren biedt de gelegenheid om de nieuwelingen en daarnaast liefst 23 ‘oude bekenden’ in de spelersselectie te begroeten, onder wie het trio Tom Hiariej, Martijn van der Laan en Yoëll van Nieff, dat terugkeert van een verhuurperiode. Ook Robbert de Vos en Keziah Veendorp van FC Groningen onder-23 sluiten bij de start van de voorbereiding aan bij de eerste selectie.

Op zondagmiddag wordt op Sportpark de Koepel naar verwachting zo’n vijf kwartier getraind. Vanaf maandag 27 juni vindt het restant van de voorbereiding plaats op Sportpark Corpus den Hoorn.
Onder-23
Op het moment dat de eerste selectie de voorbereiding start, heeft de kersverse Zaterdag Derdedivisionist FC Groningen onder-23 de eerste training van het nieuwe seizoen juist alweer achter de rug. De groep van trainer/coach Alfons Arts start om 10.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn, zonder Robbert de Vos en Keziah Veendorp en de langdurig geblesseerden Kasper Oldenburger en Mohamed Abdulkarim, maar mét Julian Nak en Tim Riksman, die vanuit FC Groningen onder-19 in ieder geval de start van de voorbereiding met FC Groningen onder-23 zullen meemaken.
Parkeren
Zondagmiddag zal het gezien de te verwachten belangstelling in Haren, flink wat verkeersdrukte geven rondom Sportpark de Koepel. Er wordt dan ook aangeraden zoveel mogelijk lopend, per fiets of openbaar vervoer te komen. Via onderstaand link is een parkeeradvies te vinden voor fans, die met de auto naar Haren komen:

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’