string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vanmiddag, 14.30 uur: FC Groningen-Southampton; 13.00 uur vrije verkoop.

Donderdag 25 juni 2015 om 15:44

De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd tegen Southampton van vanmiddag, zaterdag 18 juli, in Euroborg en voor de Johan Cruijff Schaal van zondag 2 augustus in de Amsterdam ArenA lopen via deze website, de FanCorner bij Euroborg en bij de 33 FC Primera’s. Zaterdagmiddag 18 juli openen de kassa's van Euroborg om 13.00 uur voor vrije verkoop. Tickets kosten 14 euro.

FC Groningen – Southampton FC (oefenduel, zaterdag 18 juli, 14.30 uur)
Vanaf woensdag 8 juli om 9.00 uur vindt de vrije verkoop plaats via deze website, de 33 FC Primera’s en de FanCorner bij Euroborg. Eerder waardeerden 3.084 seizoenkaarthouders hun kaart op voor deze wedstrijd. Tot vrijdagmiddag zijn er in totaal ruim 8.200 plekken bezet op de drie publiekstribunes, inclusief de circa 700 5-jaarkaarthouders die vrij toegang hebben.

Een kaart kost 14 euro voor alle publiekstribunes. De kassa’s van Euroborg openen op de wedstrijddag, zaterdag 18 juli, om 13.00 uur. Het duel begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.
FC Groningen – PSV (Johan Cruijff Schaal XX, zondag 2 augustus, 18.00 uur)
Op zondag 2 augustus speelt FC Groningen in de Amsterdam Arena tegen PSV om de twintigste Johan Cruijff Schaal. Op woensdag 1 juli startte de voorverkoop voor deze wedstrijd voor seizoenkaarthouders en leden van de Junior Club.

Op woensdag 8 juli om 9.00 uur start de verkoop aan ClubCard-houders van FC Groningen en is de verkoop aan seizoenkaarthouders en leden van de Junior Club hervat. Er kunnen twee kaarten per (Seizoen)ClubCard worden aangeschaft. Tot en met vrijdag werden er ruim 3.400 kaarten verkocht.

Tot en met woensdag 22 juli kan worden gekozen uit de optie eigen vervoer (32 euro) en buscombi (42,50 euro). Junior Club leden kunnen kiezen voor een busreis met korting (36 euro). Via internet bestelde kaarten worden op naam geboekt en per post naar de besteller/accounthouder gestuurd.
Opstapplaatsen
Er wordt voor (Seizoen)ClubCards verkocht voor drie verschillende opstapplaatsen: P4 Euroborg, P+R Kardinge en P+R Hoogkerk. Instaptijd is telkens 12.30 uur. Uitsluitend de Junior Club dient te verzamelen bij Ingang 1 van Euroborg. U kiest voor één opstapplaats. Het is verplicht gebruik te maken van de opstapplaats die op uw omwisselbiljet staat. Het is niet mogelijk om te ruilen van opstapplaats en ergens anders op te stappen. Supporters vanaf één opstapplaats worden zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst in de bus en eveneens zoveel mogelijk bij elkaar in het stadion.
Eigen vervoer
Bij de optie eigen vervoer is het mogelijk zowel per auto als per openbaar vervoer af te reizen naar Amsterdam. Er dient in Amsterdam tussen 15.30 uur en 17.30 uur te worden omgewisseld op P2 Amsterdam ArenA. Deze bevindt zich op loopafstand van het stadion. Op de wedstrijddag dienen naast het omwisselbiljet geldige legitimatie en een (Seizoen)ClubCard te worden meegenomen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’