string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kijk liveshow: De deadline voorbij terug op YouTube.

Woensdag 01 februari 2023 om 10:45

FC Groningen keek woensdag 1 februari via de liveshow ‘De deadline voorbij’ terug op de afgelopen transferperiode. Algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur Mark-Jan Fledderus schoven aan bij de liveshow en beantwoorden vragen van supporters en sponsorrelaties.  

Zes nieuwelingen werden deze winterse transferwindow aangetrokken door de FC. Aimar Sher, Johan Hove, Mads Bech Sørensen en Matej Chalus debuteerden al voor de Trots van het Noorden. Op deadline day werden de aanvallers Oliver Antman en Elvis Manu eveneens toegevoegd aan de selectie. Het tweetal kan aankomende zondag in Euroborg debuteren. FC Groningen neemt het zondagmiddag om 16.45 uur op tegen FC Twente.

Host Frank Veenhof keek in de liveshow ‘De deadline voorbij’ met algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur Mark-Jan Fledderus terug op een roerige winterwindow. Supporters en sponsorrelaties konden vooraf of tijdens de show vragen stellen via de officiële FC-kanalen op social media of YouTube-chat. De show is terug te kijken via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Werken aan een beweegrijke toekomst voor het Noorden

02:06
1 week geleden

FC Groningen bindt jeugdinternational Blokzijl langer

2 weken geleden

Bart en Tim: De helden van het Knickerbockers damesvoetbalteam