Vanaf komend seizoen Pin Only in Euroborg

31 maart 2022

FC Groningen gaat na dit huidige seizoen stoppen met de betaalkaarten voor supporters. Supporters kunnen vanaf het seizoen 2022/2023 alleen nog met pin in Euroborg betalen. De FC Groningen-betaalkaarten blijven bij de laatste vier thuiswedstrijden van dit huidige seizoen geldig. Supporters die na dit seizoen nog geld op hun betaalkaarten hebben staan, kunnen dit terugvragen via een formulier op de website.

Alle horeca-units worden voor zover nog niet het geval is voorzien van een pinautomaat en betalen met cashgeld is vanaf het nieuwe seizoen niet meer mogelijk. De betaalkaarten kunnen de laatste vier wedstrijden van dit seizoen nog worden gebruikt.
 
Daarna is het nog een half seizoen (tot aan 31 december 2022) mogelijk het tegoed via een formulier op de website terug te vorderen. Het is niet mogelijk om het geld terug te vragen bij één van de rode uitgiftepunten van de betaalkaarten. FC Groningen adviseert vanaf heden geen nieuw saldo op de betaalkaarten te zetten al blijft het tot het einde van het seizoen wel mogelijk.
 
FC Groningen speelt na zaterdagmiddag - wanneer Ajax in Euroborg wordt ontvangen - nog drie thuiswedstrijden. Zondag 24 april in Heracles Almelo te gast, zaterdag 7 mei wordt Sparta Rotterdam ontvangen en zondag 15 mei wordt de reguliere competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Cambuur. Supporters kunnen het resterende saldo van de betaalkaart na het lopende seizoen tot uiterlijk 31 december 2022 een verzoek tot teruggave indienen via: https://www.fcgroningen.nl/horeca/betaalkaart/teruggave

Pin Only seizoen 22-23 Narrowcasting

Laatste nieuws