string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanaf 16.00 uur Open Dag FC Groningen.

Woensdag 05 augustus 2015 om 15:08

Vandaag, woensdag 5 augustus, wordt in en om Euroborg de 28ste Open Dag van FC Groningen gehouden. Om 17.00 uur is de officiële spelerspresentatie in het stadion. Om 18.00 uur gevolgd door een wedstrijd van Oud FC Groningen tegen een Supporterselftal. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in en rond het stadion en zal het nieuwe wedstrijdtenue van de FC in de verkoop gaan. De toegang is gratis.

Het programma van de Open Dag ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:
16.45 uur: Optreden Niels Span in het stadion
17.00 uur: Spelerspresentatie 2015/2016 verzorgd door Emiel Venema
18.00 uur: Wedstrijd Oud FC Groningen – Supporterselftal
18.00 uur – 19.30 uur: spelers bij activiteiten op het terrein voor handtekeningen en foto’s
De selectie van Oud FC Groningen bestaat onder voorbehoud onder anderen uit de volgende spelers: Johan Tukker, Hendrikus Huisman, Paul Matthijs, Arjan Blaauw, Jan Veenhof, Walter Waalderbos, Richard Vennema, Anne Mulder, Henk Oosterwold, Adri van Tiggelen, René Eijkelkamp, Barend Beltman, Melchior Schoenmakers en Sander van Gessel.
Activiteiten
Voor de hoofdingang van Euroborg zijn horecavoorzieningen en een terras te vinden, merchandise waaronder de nieuwe wedstrijdtenues, voetbalactiviteiten en bezichtiging van de spelersbus.
Aan de zuidzijde van het stadion (bij de woontorens Stoker en Brander) is een markt, zijn er energiespelen en eveneens horecavoorzieningen met terras.
Aan de oostzijde (achter de Piet Fransen Tribune) is het Kidsplein met attracties, zijn er schminkers en opnieuw een terras.
Ook kan er uiteraard een kijkje genomen worden in het stadion door middel van een stadiontour. Het is mogelijk om door het stadion te wandelen langs de diverse businessruimtes, skyboxen, over de tribunes en in het bezoekersvak (Vak QQ).
Piet Fransen
In de Essent Lounge van Euroborg wordt een speciale plek ingericht ter nagedachtenis aan Piet Fransen. Bij zijn portret zal ook een condoleanceregister komen te liggen, dat getekend kan worden.
FanCorner
In de FanCorner vindt de verkoop plaats van het nieuwe thuis- en uittenue, worden seizoenkaarten en 5-jaarkaarten verkocht, zijn ClubCards aan te vragen en is er verkoop voor de aankomende thuis- en uitduels.
Toernooi
In het stadion maken bezoeker elk uur kans op VIP-kaarten bij het deelnemen aan het FIFA15-toernooi. Daarnaast kunnen jong en oud op de foto met de KNVB-beker en tussen 18.00 uur en 19.30 uur kunnen handtekeningen worden verzameld van de spelers van de eerste selectie. Om 20.00 uur komt er een einde aan de 28ste Open Dag van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’