string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van Weert, Zeefuik en Faber in FC Groningen TV.

Vrijdag 30 maart 2018 om 09:38

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide voorbeschouwing op de wedstrijd van zondag tegen Ajax met Tom van Weert, Deyovaisio Zeefuik en Ernest Faber.

Komende zondag speelt FC Groningen in een uitverkocht Noordlease Stadion tegen Ajax. Spits Tom van Weert krijgt zondag in het veld ongetwijfeld te maken met Matthijs de Ligt die afgelopen week een zeer sterke indruk achterliet in het Nederlands elftal. Van Weert vertelt vanavond in FCG TV over De Ligt, scoren en spelen in een uitverkocht Noordlease Stadion.

Voor Deyovaisio Zeefuik is de wedstrijd van komende zondag speciaal. Zeefuik wordt gehuurd van Ajax en dus komt de rechtsback zondag veel bekenden tegen. In FCG TV laat hij weten dat hij al contact heeft gehad met Ajacieden over de wedstrijd van zondag. Hij kijkt vooral uit naar de ontmoeting met Justin Kluivert. Ze zijn heel goede vrienden, maar zondagmiddag vanaf half drie even niet…

Verder blikt trainer Ernest Faber vooruit naar de wedstrijd tegen Ajax en duikt FCG TV in het verleden van FC Groningen – Ajax met ontmoetingen uit 1985, 1988 en 2006.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3 en om 23.35 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 15.45 uur te zien op kanaal 5. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’