string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van Veen voor aanstaand vaderschap naar Schotland.

Woensdag 29 november 2023 om 11:15

Kevin van Veen vertrekt vandaag, woensdag 29 november, voor onbepaalde tijd terug naar Schotland. De spits van FC Groningen zal daar zijn hoogzwangere vriendin bijstaan voor de bevalling. Van Veen staat op het punt om voor de eerste keer vader te worden.

Kevin van Veen behoorde maandagavond bij de gewonnen uitwedstrijd tegen Jong AZ nog bij de wedstrijdselectie en zou oorspronkelijk na afloop daarvan doorreizen naar Schiphol om naar Schotland te vliegen, waar zijn vriendin woont.

“Het was de bedoeling om de bevalling afgelopen dinsdag in te leiden, maar daar hebben we op het laatste moment vanaf gezien,” vertelt Van Veen. “In de laatste fase van een zwangerschap is het belangrijk om dicht bij elkaar te zijn. Ik ben FC Groningen dankbaar dat de club mij alle tijd en ruimte geeft om bij mijn vriendin en de bevalling te zijn en ik kijk ontzettend uit naar het moment dat we onze dochter in de armen mogen sluiten.”

Aangezien het nu nog niet vaststaat wanneer de bevalling zal plaatsvinden, is het nog onduidelijk wanneer Van Veen zal terugkeren in Groningen.

FC Groningen wenst Kevin en zijn vriendin veel succes met de bevalling en de geboorte van hun dochter in de aankomende periode.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Overtuigende zege FC Groningen in Eindhoven

2 weken geleden

Lien kijkt in ‘Ons Team’ terug op mooie week

4 weken geleden

Ongeslagen serie in Dordrecht gestopt