string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van Kaam: 'Corpus was mijn leven'.

Woensdag 31 augustus 2022 om 16:45

Daniël van Kaam vertrekt per direct naar SC Cambuur. De op Sportpark Corpus den Hoorn opgeleide middenvelder zal voor het eerst in zijn voetballoopbaan moeten wennen aan een andere omgeving. Van Kaam doorliep de gehele Opleiding bij FC Groningen, haalde het eerste elftal en laat zijn leven op Corpus nu achter.

14 (1)

De 22-jarige Van Kaam komt al meer dan twaalf jaar op Sportpark Corpus den Hoorn. Eerst één keer per week, maar al sneller meerdere keren en de laatste jaren dagelijks. “Ik weet niet anders. Opstaan en naar Corpus. Na school, weer naar Corpus. Op wedstrijddagen, naar Corpus. Corpus was mijn leven en als je zoveel jaren achtereen naar dezelfde plek gaat, is het gevoel wel raar dat het gaat veranderen.”

Van Kaam groeide vanuit de Opleiding door naar het eerste elftal en speelde uiteindelijk 71 wedstrijden in de hoofdmacht waarvan 44 als basisspeler. “Als je al die jaren hier rondloopt, is het een droom om in het eerste te spelen, dat was mijn jongensdroom. En ik heb het gehaald. Het feit dat ik nu weg ga, verandert niet mijn gevoel voor de club en de supporters. Ik wil iedereen bedanken.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’