string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van Hintum, Schreck, Can, Te Wierik&Sierhuis in FCG TV.

Vrijdag 31 januari 2020 om 09:14

FC Groningen TV is vandaag op FOX Sports bij de Kings of Darts waar Mike te Wierik en Kaj Sierhuis in actie komen. Daarnaast is er een voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met Bart van Hintum.

Afgelopen dinsdag vond in MartiniPlaza in Groningen de Kings of Darts plaats. Naast wereldtoppers als Michael van Gerwen, Gerwin Pryce en Raymond van Barneveld kwamen ook 'Mighty' Mike te Wierik en Kaj 'The Sniper' Sierhuis in actie. Zij speelden een koppelwedstrijd met de dartlegendes Bobby George en Tony O'Shea. In FCG TV is te zien hoe het afliep in een volgepakt MartiniPlaza.

Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij PEC Zwolle. Bart van Hintum keert daarmee terug op bekend terrein want van 2011 tot 2016 speelde hij in het blauw-wit van PEC Zwolle. In FCG TV blikt hij vooruit op de wedstrijd tegen zijn oude club. Daarnaast kijkt Sam Schreck terug op zijn succesvolle basisplaats tegen Ajax en is er een kennismaking met aanwinst Görkem Can.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 00.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 13.45 uur uur te zien op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren