string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van Dijk en Lindgren terug in basiself.

Vrijdag 03 mei 2013 om 14:36

Virgil van Dijk en Rasmus Lindgren staan zondagmiddag om 12.30 uur aan de aftrap van VVV-Venlo tegen FC Groningen. Zij vervangen Oluwafemi Ajilore en Timo Letschert in de basiself van FC Groningen.

Voor het 33ste duel van deze competitie heeft trainer Erwin van de Looi een nagenoeg fitte selectie tot zijn beschikking. Van de Looi vervangt de geschorste Maaskant en moet het stellen zonder Nick Bakker (kruisband) en Henk Bos (lies). In de basis zullen Virgil van Dijk en Rasmus Lindgren na hun schorsing terugkeren en nemen zij de plaatsen in van Timo Letschert en Oluwafemi Ajilore, die vorig weekend tegen PSV nog startten.
Van de Looi: “Het is de voorlaatste speeldag van deze competitie en er kunnen beslissingen vallen. Als wij de drie punten halen, hebben we de doelstelling van het seizoen behaald. En dat is het behalen van de play-offs. Het is mooi dat we in deze fase van de competitie over een vrijwel fitte selectie beschikken.”
Over de komende tegenstander: “Weer een heel andere ploeg dan PSV. VVV speelt heel compact, dicht bij elkaar en hebben een lastige spits. Bovendien hebben ze twee duels op rij niet verloren. Om zeker te zijn van de play-offs tegen degradatie moeten ze ook voor de drie punten gaan. Wij hebben geen ander doel dan diezelfde drie punten.”
Zaterdagmiddag om 14.00 uur staat de laatste training voor VVV-Venlo op de rol. “Daarna gaan we eten en vertrekken we richting Limburg. We zijn vervolgens op tijd op de bestemming voor de Dodenherdenking die zaterdagavond om 20.00 uur is. Zondagochtend beginnen we weer op tijd met de voorbereiding.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’