string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van der Ree: ‘Teleurstelling snel verwerken, zondag moeten we er weer staan’.

Vrijdag 13 januari 2023 om 14:30

FC Groningen speelt zondagmiddag thuis tegen Feyenoord. De aftrap tegen de koploper van de Eredivisie in Euroborg is om 16.45 uur. Spelers en staf likken de wonden na de bekerdeceptie tegen SV Spakenburg. “Maar veel tijd om te treuren is er niet. We moeten de teleurstelling snel verwerken, want we moeten er zondag weer staan,” schetst Dennis van der Ree de situatie.

Na een slapeloze nacht – “Ik geloof dat ik in totaal een uurtje mijn ogen dicht heb gehad” – kon de hoofdtrainer van FC Groningen vrijdagochtend nog niet veel zeggen over de tegenstander van zondag. “We gaan eerst aan de slag om de wedstrijd tegen Spakenburg na te bespreken en dan gaan we trainen. We moeten en gaan door. Zondag wordt van ons verwacht dat we er weer staan.”

Wedstrijdselectie
Van der Ree laat weten dat hij van de geblesseerde spelers nog niemand terug verwacht in de wedstrijdselectie tegen de Rotterdamse ranglijstaanvoerder van de Eredivisie. “Hopelijk sluit Florian Krüger weer aan, die tegen Spakenburg om privéredenen ontbrak. Verder richten wij ons op de jongens die er op dit moment zijn. We moeten het met elkaar doen en keihard blijven werken.”

Scheidsrechter
FC Groningen – Feyenoord staat zondagmiddag vanaf 16.45 uur onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot. Het stadion opent de poorten om 15.15 uur. Supporters kunnen voorafgaand aan de wedstrijd samenkomen op het supportersplein voor Euroborg. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er op zondag vanaf 15.15 uur wel kassaverkoop bij Euroborg. Ook hier geldt een seizoenkaart- of clubcardverplichting. Online zijn kaarten te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Volledige voorbeschouwing
Bekijk hier de voorbeschouwing met Dennis van der Ree, waarbij de hoofdtrainer van FC Groningen onder meer ingaat op het contact dat hij na afloop van de bekerwedstrijd had met supporters op de Noordtribune.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

FC Groningen verlengt contract met Luciano Valente

4 dagen geleden

Dinsdag start vrije verkoop NAC-thuis, zaterdag oefenduel in Rolde

6 dagen geleden

Groen-wit en rood-wit verenigen zich in Leek