string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van der Ree kiest na dit seizoen voor eigen pad.

Maandag 20 maart 2023 om 09:30

Dennis van der Ree vertrekt na dit seizoen bij FC Groningen. De huidige hoofdcoach van de Trots van het Noorden heeft deze beslissing genomen na gesprekken met de club over zijn toekomst.

De 43-jarige oefenmeester werd in januari van dit jaar voor de rest van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer van FC Groningen. Dick Lukkien wordt komende zomer zijn opvolger in Euroborg.

Van der Ree heeft besloten na dit seizoen een andere weg in te slaan. “Toen de club mij meldde dat er met ingang van het nieuwe seizoen een andere hoofdtrainer voor de groep zal staan, heb ik nagedacht over mijn toekomst bij FC Groningen. Ik heb ervoor gekozen na dit seizoen mijn eigen pad te kiezen.”

“Simpelweg omdat het voor de nieuwe hoofdtrainer prettig is om met zijn eigen staf te kunnen starten en gezien mijn verschillende rollen van dit seizoen bij de club is dit voor ons beiden geen ideale situatie om eventueel samen te beginnen aan een nieuw seizoen. Het is belangrijk om snel deze duidelijkheid te verschaffen omtrent mijn toekomst, daar voor nu slechts één ding telt: samen met de huidige stafleden en spelersgroep FC Groningen in de Eredivisie houden!”

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Het nieuwe uitshirt: ode aan het Ommeland

21 uur geleden

FC Groningen verlengt contract met keeper Baron

2 dagen geleden

Elftal vragen aan… Fred Diepeveen (ForestWave)