string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van de Looi: ‘Weer aan ons eigen spel toekomen’.

Vrijdag 13 december 2013 om 15:37

Afgelopen zondag leed FC Groningen de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Inmiddels is de blik weer volop gericht op aanstaande zondag, wanneer de FC in ‘De Kuip’ aantreedt tegen Feyenoord. Daar hoopt de ploeg de draad weer op te pakken.

Zoals gebruikelijk blikte Erwin Van de Looi eerst terug op de afgelopen wedstrijd. “Een vervelende middag,” vatte de hoofdtrainer samen. “Met het verlies van de ongeslagen status en ook nog een wedstrijd waarin we niet goed speelden. ADO was een verdedigende tegenstander. Wij hadden een mindere dag en het zat ook nog eens niet mee. De moeilijkheidsgraad van zo’n wedstrijd is best hoog, terwijl iedereen verwacht dat je toch wel ‘even’ gaat winnen. Het lukte ons echter niet er ‘doorheen’ te spelen.”
Feyenoord
“Zondag staat er een mooie wedstrijd in De Kuip op het programma. Dat wordt weer een hele andere wedstrijd. Feyenoord zal er vanaf het begin vol op gaan, zoals ze tegen PSV en Heerenveen deden. En proberen snel te scoren. Feyenoord is een kampioenskandidaat die goed bezig is. Maar ook zij hebben mindere resultaten gehad, bijvoorbeeld tegen Heracles en RKC Waalwijk. Dus liggen er voor ons weldegelijk kansen.”
“We gaan er in ieder geval naartoe om weer ons eigen spel te spelen. Daar zijn we tegen ADO Namelijk niet echt aan toe gekomen. Het zal erom gaan of we onder de druk uit kunnen voetballen en in staat zullen zijn om de ruimtes te benutten. Het is aan ons om zondag te laten zien dat het een incident was. En na zondag nog twee keer in Euroborg om het beeld van de goede thuiswedstrijden bij iedereen goed op het netvlies te branden.”

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen