string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Tibbling en Botteghin in FC Groningen TV.

Woensdag 29 april 2015 om 18:00

FC Groningen TV kijkt donderdagavond vooruit naar de bekerfinale met Erwin van de Looi, Simon Tibbling en Eric Botteghin. Daarnaast kan één speler van de selectie alvast een prijs winnen met cabrio-schieten en neemt FCG TV een kijkje bij de bus met groen-witte merchandising voor de finale.

In het kader van de bekerfinale van komende zondag tegen PEC Zwolle mocht de selectie van FC Groningen vorige week namens Wensink Mercedes-Benz, de mobiliteitspartner van de FC, alvast een gooi doen naar een prijs. Hoewel de term ‘gooi’ niet helemaal op zijn plaats is, want het betrof een wedstrijd cabrio-schieten waarbij de winnaar komende zomer een weekend lang gebruik mag maken van de cabrio. FCG TV was bij de zeer spannende strijd die een toch wel verrassende winnaar opleverde.

Afgelopen zondag, rondom de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, stond er een grote bus met FC Groningen-merchandise bij de trappen van Euroborg. De bus was volgeladen met shirts en sjaals voor de bekerfinale van komende zondag. De fanartikelen gingen als warme broodjes over de toonbank en dus deed FCG TV zelf ook maar een aankoop.

Komende zondag gaat FC Groningen een historische wedstrijd spelen in de Rotterdamse Kuip tegen PEC Zwolle. FCG TV kijkt vooruit naar de bekerfinale met FC Groningen-trainer Erwin van de Looi, Simon Tibbling die vorig jaar in Zweden de bekerfinale speelde en Eric Botteghin die zondag zijn oude club PEC Zwolle treft.

FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt donderdagavond om 20.30 uur, 22.00 uur en 00.30 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur, 21.30 uur, 23.00 uur en 00.45 uur op kanaal 3. Vrijdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3 en om 15.30 uur op kanaal 1 en zaterdag om 11.30 uur en 13.45 uur te zien op kanaal 1.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv

Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’