string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van de Looi: ‘Speciale middag geworden’.

Zondag 08 mei 2016 om 18:42

Trainer Erwin van de Looi zat na afloop van Groningen-Heracles als enige van de twee trainers achter de tafel bij de persconferentie. Zijn collega John Stegeman zat alweer in de bus terug naar Almelo en liet zich verontschuldigen. Donderdag rond de klok van kwart voor negen zal Stegeman wel achter de tafel zitten.

Van de Looi (FC Groningen): “Het is een speciale middag geworden. We wisten goed wat we moesten doen en dat is gelukt. Het was echter geen gemakkelijke overwinning, al weten we de laatste weken telkens op de goede momenten doelpunten te scoren.”
“We plaatsen ons voor de play-offs en veel mensen doet alsof dat normaal is, maar zo normaal is het niet als je kijkt welke ploegen de play-offs niet gaan spelen. Ik wil mijn spelers en staf hiervoor een groot compliment geven.”
“We bleven knokken en hebben is altijd in geloofd wat we wilden en hoe we dat wilden. We hebben uitstekend met elkaar gewerkt. We hebben nu de play-offs bereikt, maar de play-offs zijn pas echt leuk als je ze ook wint. Vanaf dinsdag gaan we weer vol aan de bak want de volgende opdracht is Heracles Almelo eruit te stoten.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’