string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van de Looi, Kieftenbeld, Wijnaldum, Chery, Bakker in FCG TV.

Dinsdag 17 december 2013 om 11:07

FC Groningen TV kijkt terug op het duel tegen Feyenoord met Maikel Kieftenbeld, Giliano Wijnaldum en Tjaronn Chery. Daarnaast gaat Nick Bakker naar de workshop 'Music meets Sports' en is er een vooruitblik op het bekerduel tegen NEC van komende donderdag.

Zondag verloor FC Groningen, ondanks een goede wedstrijd, met 1-0 van Feyenoord. FCG TV blikt op het duel terug met aanvoerder Maikel Kieftenbeld, Giliano Wijnaldum en Tjaronn Chery. Alleen waren het over één ding eens: FC Groningen had minimaal een punt verdiend.
Nick Bakker bracht onlangs een bezoek aan school De Clockeslach in Vlagtwedde voor een bijzondere workshop: ‘Music meets Sports.’ De workshop is een initiatief van Lubertus Leutscher, dirigent en artistiek leider van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. Leutscher laat tijdens de workshop zien dat er veel overeenkomsten zijn tussen musiceren en sporten. De leerlingen van De Clockeslach waren vooral geïnteresseerd in de komst van Bakker, de verdediger van FC Groningen.
Deze week speelt FC Groningen twee keer in Euroborg tegen NEC. Donderdag voor de beker en zondag voor de competitie. FC Groningen en NEC speelden 29 keer eerder tegen elkaar in Groningen. De FC won veertien van die duels. FCG TV blikt alvast vooruit op het bekerduel tegen NEC met trainer Erwin van de Looi.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.35 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 14.00 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

4 minuten geleden

Werken aan een beweegrijke toekomst voor het Noorden

1 uur geleden

FC Groningen en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘Rugdekking’

1 week geleden

Bart en Tim: De helden van het Knickerbockers damesvoetbalteam