string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van de Looi: ‘Flinke teleurstelling’.

Donderdag 24 juli 2014 om 22:47

Trainer Erwin van de Looi gaf tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd aan dat zijn team op beslissende momenten aan de verkeerde kant zat. De trainer noemde de uitschakeling teleurstellend en hartstikke jammer.

“Dit is een flinke teleurstelling voor ons. We hebben een jaar lang geknokt voor Europees voetbal en als het dan na één ronde voorbij is, dan is dat pijnlijk. Ik vind dat we vorige week in Schotland een behoorlijke uitgangspositie hebben gecreëerd, maar dat we vandaag, zeker in de eerste helft, absoluut ons niveau niet hebben gehaald. De eerste tien minuten waren goed waarin we via Johan Kappelhof en Filip Kostic ook twee kansen hebben gekregen, daarna werd het moeizaam.”

“Aberdeen zakte ver terug, maakte de ruimtes klein en daar speelden wij niet gemakkelijk doorheen. Aan de andere kant vond ik dat wanneer zij de bal hadden, wij te veel ruimte weggaven waar zij tussen de linies in konden bewegen. Daardoor hadden we te weinig te druk op de bal. In schade en kansen tegen viel dat uiteindelijk nog wel mee, totdat we twee verdedigende fouten hebben gemaakt, wat ons twee doelpunten heeft gekost.”

“Dan weet je dat het heel moeilijk wordt. We kwamen nog wel snel op 2-1 en in de rust hebben we twee keer aanvallend gewisseld om de tweede helft alles of niets te spelen. Zeker in het eerste kwartier na rust hadden we er goed druk op en kregen we kansen, met de grootste voor Michael de Leeuw. Ook daar waren de momenten beslissend. Waar we in de eerste helft verdedigend een paar keer aan de verkeerde kant zaten, was dat de tweede helft ook aanvallend een aantal keer. We hebben gevochten tot het einde, maar het was niet genoeg vandaag om door te gaan en dat is hartstikke jammer.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord