string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Van Bergen Koning van de Wedstrijd in Helmond.

Maandag 25 september 2023 om 11:42

Thom van Bergen maakte vrijdagavond het eerste doelpunt in de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Helmond. De eerste treffer in het groen-witte shirt voor de spits uit Haren. Invaller Van Bergen werd na het tellen van de stemmen uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd. Andere invallers Liam van Gelderen en Thijmen Blokzijl werden tweede en derde.

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Ook tijdens uitwedstrijden kunnen supporters stemmen. Wanneer er op vrijdagen of in het weekend een uitwedstrijd wordt gespeeld, loopt de periode om te stemmen tot maandag 10.00 uur. Bij wedstrijden op maandag, loopt deze periode tot dinsdag 10.00 uur.  

Uitslag Helmond Sport-uit:

 1. Thom van Bergen
 2. Liam van Gelderen
 3. Thijmen Blokzijl

Algemeen klassement.

 1. Romano Postema    6 punten
 2. Isak Määttä 6 punten
 3. Fofin Turay              4 punten
 4. Kevin van Veen 4 punten
 5. Noam Emeran         4 punten
 6. Radinio Balker         3 punten
 7. Marvin Peersman 3 punten
 8. Thom van Bergen 3 punten
 9. Johan Hove 2 punten
 10. Liam van Gelderen 2 punten
 11. Paulos Abraham 2 punten
 12. Marco Rente           1 punt
 13. Michael Verrips 1 punt
 14. Thijmen Blokzijl 1 punt

Gerelateerd nieuws.

3 uur geleden

Oud-voorzitter Jaap van der Linde overleden

1 dag geleden

Open Dag FC Groningen op zaterdag 3 augustus

2 dagen geleden

FC Groningen sluit voorbereiding af in Euroborg tegen Heracles