string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Uriel Antuna onderweg; perspresentatie maandag.

Donderdag 17 augustus 2017 om 16:13

Carlos Uriel Antuna Romero is onderweg naar Nederland. De formaliteiten van de Mexicaanse aanwinst van FC Groningen zijn in eigen land afgerond. De komende dagen benut de Trots van het Noorden om ook hier in Nederland alle officiële documenten op orde te krijgen en de jeugdinternational medisch te keuren. Als alles volgens plan verloopt, wordt Antuna maandagmiddag op zijn 20ste verjaardag gepresenteerd in het Noordlease Stadion.
 

FC Groningen huurt de komende twee seizoenen Uriel Antuna van Manchester City. De Premier Leagueclub heeft de Mexicaanse vleugelspeler deze zomer gekocht van Santos Laguna. Antuna verbleef de afgelopen periode in zijn vaderland Mexico in afwachting van de benodigde papieren.
 
Perspresentatie live
De perspresentatie van Antuna is maandagmiddag om 16.00 uur in de Payt Lounge van het Noordlease Stadion. Supporters en andere belangstellenden kunnen deze perspresentatie maandagmiddag live volgen via het online tv-kanaal van de club: https://fcgroningen.tv/
 
Ook via de diverse overige communicatiekanalen van FC Groningen zal maandag verslag worden gedaan van de komst van Antuna.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’