string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Update tickettoewijzing PSV-thuis.

Woensdag 09 september 2020 om 09:05

FC Groningen wordt momenteel overspoeld met telefoontjes en mailtjes met vragen over de tickettoewijzing voor de eerste twee thuiswedstrijden van het nieuwe seizoentegen PSV en Ajax. De Trots van het Noorden verzoekt supporters eerst goed te kijken naar de webpagina met veel gestelde vragen. 

De supporters die in aanmerking komen voor het claimen van een toegangskaart voor de wedstrijd van komende zondag tegen PSV, hebben persoonlijk bericht ontvangen. We krijgen met name veel vragen over het bezoeken van de wedstrijd met de vaste voetbalpartner. Helaas lukt het niet om voor iedereen die wens in te vullen. We nemen alle ervaringen en opmerkingen mee richting de toekenning van kaarten in de rest van dit seizoen, maar voor de thuiswedstrijden tegen PSV en Ajax is voor een bepaalde formule gekozen, waarover je hier meer kunt lezen.

Losse plekken vanaf vrijdag 11 september 
Vanwege de drukte rond het claimen van toegangskaarten voor het thuisduel met PSV komen de losse enkele stoelen, die na het verstrijken van de eerste termijn nog vrij zijn, vanaf vrijdagochtend (11 september) 09.00 uur online beschikbaar voor de niet ingelote seizoenkaarthouders uit groep 2. Dus niet zoals eerder gemeld al vanaf morgen, woensdag 9 september. 
 
Supporters die geen kaart hebben kunnen claimen voor de thuiswedstrijd tegen PSV, hebben voorrang bij de eerst daaropvolgende thuiswedstrijd. Tot nu toe hebben de supporters die behoren tot groep 1 en 2 voor de wedstrijd tegen PSV en de supporters uit groep 1 voor het thuisduel met Ajax persoonlijk bericht ontvangen. 
 
Supporters die niet in aanmerking komen voor óf de thuiswedstrijd tegen PSV óf het thuisduel met Ajax komen in aanmerking voor het bezoeken van de derde thuiswedstrijd van het seizoen 2020/2021 tegen FC Utrecht, op zondag 18 oktober.

photo5956532749907112497

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup