string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Update: Steun voor FC Groningen blijft groot.

Dinsdag 30 maart 2021 om 14:00

FC Groningen deed ruim twee maanden geleden een oproep aan seizoenkaarthouders en sponsors de club te steunen in de strijd tegen de coronacrisis. De FC vroeg haar trouwe achterban een keuze te maken wat betreft een eventuele tegemoetkoming voor de – door de coronarichtlijnen – gemiste wedstrijden. Inmiddels heeft bijna 79% van de seizoenkaarthouders en bijna de helft van de sponsors een definitieve keuze doorgegeven. De steun voor de Trots van het Noorden blijft groot

FC Groningen is zeer trots op haar achterban. De steun van zowel seizoenkaarthouders als sponsorrelaties van de club is duidelijk voelbaar.
 
Sponsors
De accountmanagers van het commerciële blok hebben de laatste weken veel persoonlijke gesprekken gevoerd met leden van de FC Groningen Business Club. Het gemis van het samenzijn en de wedstrijden is enorm, maar ook wordt duidelijk dat het zakelijke netwerk strijdbaar is om zich uit deze crisis te knokken.
 
Liefst 225 sponsorrelaties hebben hun definitieve keuze doorgegeven wat betreft een eventuele tegemoetkoming voor de – door de coronarichtlijnen – gemiste wedstrijden. Dat is bijna de helft van alle sponsorrelaties en van deze groep geven liefst 190 sponsors aan de club te steunen door (gedeeltelijk) af te zien van tegemoetkoming. Daarnaast worden vele overeenkomsten verlengd en heeft een twintigtal leden van de FC Groningen Business Club het sponsorcontract zelfs met vijf jaar verlengd via het bijbehorende ‘Grote Markt pakket.’

boekwerk samen naar de Grote Markt op Grote Markt

Seizoenkaarthouders
Van het aantal seizoen- en vijfjaarkaarthouders heeft bijna 79% een definitieve keuze doorgegeven. Van deze groep geeft 73.2 % aan de club te steunen door (gedeeltelijk) af te zien van tegemoetkoming. Liefst 453 supporters deden naast het afzien van volledige tegemoetkoming ook nog een donatie aan de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’, die ook komend seizoen jaarkaarten verstrekt aan supporters die leven volgens de bijstandsnorm.
 
Seizoenkaarthouders die hun keuze nog niet hebben doorgegeven, worden verwezen naar het formulier over de tegemoetkoming via https://www.fcgroningen.nl/tegemoetkoming-scc. Vijfjaarkaarthouders wordt verzocht dit formulier in te vullen. Seizoenkaarthouders en vijfjaarkaarthouders die nog niet hebben gereageerd wordt verzocht dit uiterlijk voor maandag 31 mei te doen. 

Samen naar de Grote Markt1

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

4 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’