string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

UPDATE: Informatie kaartverkoop uitduels Braga en Slovan Liberec.

Woensdag 02 september 2015 om 18:09

De kaartverkoop voor de Europese uitwedstrijd van FC Groningen tegen Braga start voor leden van de Supportersvereniging op vrijdag 11 september. Ook is er meer informatie over de kaartverkoop voor de Europese uitwedstrijd tegen Slovan Liberec.

De kaartverkoop voor leden van Supportersvereniging, betreffende de uitwedstrijd tegen Braga, loopt online tot en met zondag 13 september. FC Groningen geeft bij alle uitwedstrijden altijd voorrang aan de diverse supportersverenigingen. Voor de Supportersvereniging FC Groningen zijn bij de uitwedstrijd in Portugal in de voorverkoop maximaal 200 kaarten beschikbaar, voor de Groningen Fanatics en Z-side elk 50.
Reguliere verkoop
Van maandag 14 september tot en met vrijdag 18 september is de reguliere verkoop voor Seizoen- en Clubcardhouders voor het duel met de Portugezen, dat op donderdag 1 oktober wordt gespeeld. Per Seizoen- of Clubcard kan maximaal 1 kaart worden aangeschaft. Deze kaart dient op naam te staan van de supporter, die de wedstrijd bezoekt.
De aftrap in Braga is om 20.05 uur plaatselijke tijd. In Nederland is het dan een uur later. De prijs per toegangskaartje bedraagt 25 euro (inclusief 5 euro veiligheid- en organisatiekosten.) De totale capaciteit van het gastenvak in het Estádio Municipal in Braga is 1.500.
UPDATE
Inmiddels is ook de informatie voor de kaartverkoop betreffende de uitwedstrijd tegen Slovan Liberec bekend. FC Groningen speelt in de derde speelronde op donderdag 22 oktober in Tsjechië, aftrap 21.05 uur.
De voorverkoop voor de uitwedstrijd tegen Slovan Liberec start voor de leden van de Supportersvereniging FC Groningen op vrijdag 25 september en loopt tot en met zondag 27 september. Leden kunnen alleen kaarten aanschaffen als er ‘Lid SV’ vermeld staat op de seizoenkaart. Voor de Supportersvereniging FC Groningen zijn in de voorrangperiode 100 kaarten beschikbaar, voor de Groningen Fanatics en Z-side elk 50.
Van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober is de reguliere verkoop voor Seizoen- en Clubcardhouders voor het duel in Tsjechië. Per Seizoen- of Clubcard kan maximaal 1 kaart worden aangeschaft. Deze kaart dient op naam te staan van de supporter, die de wedstrijd bezoekt. De capaciteit van het uitvak in het Stadion u Nisy van Slovan Liberec is 500. Toegangsprijs per kaartje is 12,50 euro (inclusief 5 euro veiligheid- en organisatiekosten.)

FC Groningen verstrekt zowel voor de wedstrijd in Braga als in Liberec alleen toegangskaarten voor de wedstrijd en biedt geen georganiseerd vervoer aan. De club verwijst hiervoor naar de vervoerspartners Drenthe Tours en Sportstadion.nl. of de mogelijkheid van eigen vervoer.

FC Groningen heeft gisteren (donderdag – red.) overleg gehad met Slovan Liberec en gevraagd naar de mogelijkheden van uitbreiding van het aantal kaarten voor FC Groningen-supporters. Liberec heeft aangegeven de eerste thuiswedstrijd in de Europa League en de verkoop voor de thuisvakken af te wachten voordat zij hierover duidelijkheid kunnen geven.
Kaartverkoop voor alle Europese uitwedstrijden is alleen online mogelijk via kaartverkoop.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’