string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

UPDATE: Duel met Willem II in Euroborg uitverkocht!

Vrijdag 16 oktober 2015 om 10:19

Vanavond, zaterdag 17 oktober, speelt FC Groningen vanaf 18.30 uur voor een uitverkocht stadion de thuiswedstrijd tegen Willem II. Mede door de komst van zo’n 3.000 (jeugd)leden van de voetbalverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant is het volle bak in Euroborg.

Supporters wordt in verband met de te verwachten drukte geadviseerd zaterdag tijdig naar Euroborg te komen. De doorstroming bij en rond het stadion zal naarmate het aanvangstijdstip van 18.30 uur nadert trager worden. Stadsverkeer dient bovendien rekening te houden met werkzaamheden aan het Damsterdiep.
Roken
Met ingang van de komende wedstrijd gaat FC Groningen de rokende supporters oproepen rekening te houden met de medesupporters. Roken is nog altijd toegestaan op de tribunes in Euroborg, maar daarbij wordt nu via diverse uitingen wél verzocht rekening met elkaar te houden.
Het FC Café – naast de hoofdingang van Euroborg – is zaterdag voor de laatste keer geopend. Eigenaar Kinepolis (voorheen Wolff Bioscopen) gaat de ruimte na zaterdag weer overnemen van FC Groningen. De bioscoop zal toegankelijk blijven voor FC Groningen-supporters om voor en na de wedstrijd een consumptie te nuttigen. Het horecaplein onder het overdekte gedeelte voor de hoofdingang van het stadion, blijft wél bestaan en is elke wedstrijd geopend vanaf anderhalf uur voor de aftrap. Zaterdag openen stadion en horecaplein dus om 17.00 uur. Aanvang van de wedstrijd is 18.30 uur.
Trapopgangen
Met het oog op de veiligheid van alle supporters in het stadion is het niet toegestaan op de trappen en trapopgangen te staan of te zitten. Deze dienen om veiligheidsredenen altijd vrijgehouden te worden. Voornaamste reden voor dit beleid is dat bij incidenten op de tribune hulpverleners zo snel mogelijk ter plaatse dienen te kunnen zijn, zonder daarbij hinder te ondervinden of belemmeringen tegen te komen. Voor de veiligheid van alle toeschouwers zullen medewerkers van FC Groningen zaterdag rondom de wedstrijd tegen Willem II supporters aanspreken op het naleven van deze regels. Wij gaan er vanuit dat gehoor gegeven wordt aan richtlijnen van onze medewerkers.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven