string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

UNIGLOBE Two Travel is Official Travel Partner FC Groningen.

Donderdag 19 augustus 2021 om 14:00

FC Groningen heeft in UNIGLOBE Two Travel de Official Travel Partner gevonden. Beide partijen gaan een samenwerking aan voor de komende drie seizoenen. UNIGLOBE Two Travel maakt deel uit van UNIGLOBE International, één van de grootste reisfranchise-organisaties ter wereld. 

partnership travel

“Ik kijk erg uit naar deze samenwerking omdat UNIGLOBE Two Travel ons gaat helpen in kwalitatief goede reizen en daarnaast ons helpt in het ontzorgen van de gehele organisatie hiervan,” zegt salesmanager Kevin Roossien namens de club. “Halverwege vorig seizoen is UNIGLOBE Two Travel ingestapt bij de FC Groningen Business Club en zijn onder andere op zoek naar vergroting van de naamsbekendheid en intensivering van de contacten in de noordelijke markt voor het ontzorgen bij zaken- groepsreizen.”
 
Voor directeur Edwin Merk van UNIGLOBE Two Travel is de samenwerking met FC Groningen een belangrijke stap in haar verdere specialisatie van (top)sportreizen. Na recente sportpartnerships in Groningen wordt de positie van UNIGLOBE Two Travel lokaal en regionaal verder versterkt. “Dat wij nu ook als Official Travel Partner aan FC Groningen zijn verbonden, maakt ons enorm trots. Met onze reeds sterke aanwezigheid in de noordelijke regio en het interessante netwerk van de FC Groningen Business Club hebben wij hoge verwachtingen voor verdere groei. Dankzij onze 25 jaar ervaring in dit vakgebied weet ik zeker dat wij aan de verwachtingen van FC Groningen zullen voldoen.”
 
“Ik ben enorm trots dat we het partnership met FC Groningen hebben gerealiseerd, zegt Sales en Projectmanager Andreas Ensing van TripEEE, het topsport- en groepsreizenlabel van UNIGLOBE Two Travel. “Het afgelopen jaar hebben wij een topsportlabel opgezet waarmee wij focussen op gehele ontzorging van het reismanagement bij sportteams. Het partnership met FC Groningen is hiervan een schitterend resultaat. Als trotse Groninger vind ik het daarnaast een enorme eer om onze mooie Groningse clubs de komende jaren vanuit ons expertisegebied te mogen ondersteunen met het realiseren van hun (groei)ambities.”

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding