string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Unieke spooktocht door het stadion van FC Groningen.

Maandag 11 november 2019 om 11:15

Het Hitachi Capital Mobility Stadion werd zaterdag 9 november voor een deel omgetoverd tot een angstaanjagend horror-stadion. De Junior Club van FC Groningen organiseerde samen met de Roege Boys een spooktocht voor kinderen van 10 t/m 16 jaar. 

spooktocht

Ruim 120 deelnemers durfden het aan om de spooktocht te lopen. Bezoekers werden door twee nonnen ontvangen in de Hattrick's Pub. Daar stond voor alle deelnemers een toverdrankje klaar om 'rustig' te worden.

Eenmaal begonnen aan de spooktocht was er geen weg meer terug….Verdeeld over kleine groepen werd de spooktocht gelopen. Gelijk aan het begin van de tocht was de hartslag van velen al omhoog gegaan.  

De spooktocht begon in de Hattrick's Pub, ging langs de persruimte naar de spelerstunnel richting het veld. Vervolgens ging de route via ingang 4 naar het gastenvak. Wie het gastenvak veilig wist te verlaten had de spooktocht overleefd. 
Onderweg gebeurde er, zoals je bij een spooktocht mag verwachten, veel!

spooktocht2

Herr Doktor was op zoek naar nieuwe patiëntjes, het schilderij (waar een schreeuwende vrouw uitkwam) deed ook velen schrikken en Igor de elektrocuteur was één van de meest angstaanjagende onderdelen van de spooktocht. Dan is er nog niet eens gesproken over het motorzaagvarken, de waterspuwer, Madame Leota (waarzegster) en aan het einde van de tunnel morphsuitmannen…

De spooktocht bleek erg spannend, maar werd desondanks toch gewaardeerd met een hoog rapportcijfer!

Klik hier om een aantal de foto's te bekijken.

Wil jij met jouw voetbalclub of met de buurt een spannende spooktocht organiseren. Neem een kijkje op www.deroegeboys.nl 

191109EOB9191

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’