string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Unieke kerstactie voor donateurs Rondje voor je Club.

Dinsdag 08 december 2020 om 16:30

De actie ‘Rondje voor je club’ om amateurverenigingen in Nederland een steuntje in de rug te bieden, is bijzonder succesvol. Het initiatief van Clubplan Nederland wordt door vele sportliefhebbers omarmd en leverde al meer dan 200.000 euro aan donaties op. Wie de komende periode een virtueel rondje geeft aan één van de verenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen, maakt kans op een unieke FC Groningen-prijs.

social-kerstactie-fcgroningen

De actie ‘Rondje voor je club’ is opgezet om de verenigingen die het financieel zwaar te hebben, de helpende hand te bieden. Via de website www.rondjevoorjeclub.nl kunnen supporters, leden en liefhebbers van het amateurvoetbal rondjes geven. Een donatie aan je club! Je krijgt er geen drankjes voor terug, maar steunt je eigen vereniging enorm en helpt jouw club financieel door deze zware periode. Een rondje kost €20,- al is het ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegelijk te geven. De donaties gaan naar de clubkas van de gekozen amateurvereniging.
 
Voetballiefhebbers in het achterland van FC Groningen hebben wederom hun voetbalhart laten spreken en veel clubliefde getoond. Van de bijna 200 aangesloten verenigingen bij het FC Groningen Amateurconvenant ontvingen 114 clubs een donatie. De aangesloten clubs ontvingen gezamenlijk na ruim een maand bijna 2.300 rondjes waarmee een bedrag van ruim 45.000 euro is vertegenwoordigd. Landelijk gaat het bedrag al over 200.000 euro.
 
Koploper bij de clubs aangesloten bij het convenant is Corenos, gevolgd door Harkemase Boys, VV Gorecht en VV Winsum. FC Groningen steunt de actie ‘Rondje voor je Club’ van harte en heeft daarom een speciale kerstactie geïnitieerd. Wie in de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december een rondje doneert aan één van de aangesloten verenigingen, maakt kans op een persoonlijke kerstboodschap van één van de FC Groningen spelers.
 
Er worden drie persoonlijke video-kerstboodschappen verloot. Clubplan Nederland neemt contact op met de winnaars die de naam van de persoon aan wie ze de kerstboodschap willen richten kunnen doorgeven. Wil jij dit bijzondere jaar je dierbaren verrassen met een unieke video-kerstboodschap? Geef de komende periode een Rondje voor je Club en maak kans op een boodschap van één van onze FC’ers.  

steun-jouw-voetbalclub2

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup