string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Unieke gedragen wedstrijdshirts aangeboden via MatchWornShirt.

Donderdag 08 september 2022 om 20:00

Ongewassen en gesigneerde shirts rechtstreeks van het veld. Gedragen wedstrijdshirts kunnen tegenwoordig van jou zijn. Door het partnership met MatchWornShirt biedt FC Groningen haar supporters de kans om eigenaar te worden van gedragen wedstrijdshirts. Met ‘Frame The Game’ is het tevens mogelijk het shirt bij de FC Groningen Store in te leveren en te laten inlijsten. 

MWSxGRO_1920x1080_3

Door het partnership met MatchWornShirt schaart FC Groningen zich bij ruim 250 wereldwijde clubs die samenwerken met deze partner. MatchWornShirt geeft de wedstrijddag een extra dimensie en levert tevens de unieke service en mogelijkheid om het shirt professioneel in te lijsten via ‘Frame The Game.’ Dit maakt het bijzondere shirt nog specialer. Een uniek item voor de echte FC-supporter. Na iedere wedstrijd worden er gedragen shirts aangeboden via https://matchwornshirt.com/team/fc-groningen.
 
Bastiaan Fehrman, manager partnerships van FC Groningen is blij met het partnership dat rechtstreeks meerwaarde oplevert voor de supporters van de Trots van het Noorden: “Iedere speler heeft elke wedstrijd een uniek verhaal. Ook iedere supporter heeft elke wedstrijd een unieke beleving. Het shirt vertegenwoordigt zowel het verhaal van de speler als de beleving van de supporter. Het is een tastbare herinnering.”
 
MatchWornShirt is toonaangevend op het gebied van gedragen wedstrijdshirts en werkt al met vele clubs samen om deze shirts aan te bieden bij supporters. Vanaf dit seizoen wordt daar een extra service aan toegevoegd. “We gaan ook in een driehoek met Frame The Game aan de slag om te zorgen dat de gedragen shirts op een goede manier kunnen worden ingelijst,” kondigt Fehrman aan. “Frame The Game’ en MatchWornShirt bieden hierin op alle vlakken de juiste service en kwaliteit. Uiteraard is het de keuze van de bieder om hiervan gebruik te maken. FC Groningen is trots dat we voor meerdere jaren dit partnership zijn aangegaan.”

Oprichter van MatchWornShirt Tijmen Zonderwijk is blij de Trots van het Noorden aan de community met clubs waarmee wordt samengewerkt toe te voegen. Volgens Zonderwijk passen beide partners uitstekend bij elkaar. “We zijn trots en enthousiast om de handen ineen te slaan met FC Groningen. De kernwaarden van de club, waaronder de focus op de maatschappij en de jeugd, zijn kernwaarden waar wij sterk in geloven en achter staan. Wij hopen door deze partnership bij te dragen aan de (internationale) groei van de club, waarbij we tegelijkertijd supporters dichterbij de club willen brengen.”

Interesse in zo’n uniek shirt? Ga naar matchwornshirt.com/team/fc-groningen om direct al mee te bieden op de shirts gedragen tegen Vitesse afgelopen zondag!
 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven