string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Unieke beleving tijdens rondleiding bij FC Groningen.

Woensdag 19 februari 2020 om 10:49

Voor Evie, Jonah, Joëlle en nog 215 andere deelnemers was het afgelopen dinsdag zover, een tour door het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen. De Junior Club leden kwamen samen met hun papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s en oma’s op bezoek bij de Trots van het Noorden voor een leuke activiteit tijdens de voorjaarsvakantie.

Na een kopje koffie, thee of een glas limonade kon de rondleiding van start gaan. Allereerst werd er een kijkje genomen in verschillende skyboxen. Alle skyboxen zien er ontzettend verschillend uit. Van Esports skybox tot Boerenbox en van de Heineken skybox tot de Arjen Robben box, alles kwam voorbij! Alle skyboxen hebben natuurlijk een mooi uitzicht over het veld.

In de omroepkamer keken de bezoekers hun ogen uit, zoveel schermen en knopjes waarmee de wedstrijden worden gemonitord.

_MG_5969

Daarna was het tijd om naar buiten te gaan! Eerst een kijkje in het uitvak, waar supporters van FC Groningen normaal gesproken nooit komen. Het veld werd van dichtbij bekeken.

Iedereen kon even plaatsnemen in de dug-out, precies op de plek waar normaal gesproken de spelers van FC Groningen zitten. Als een echte FC Groningenspeler liep iedereen via de spelerstunnel naar de kleedkamer van de Trots van het Noorden. Wat een beleving!

_MG_5905

In de persruimte konden de kinderen achter de desk op de persstoel plaatsnemen. Dit was de laatste ruimte die werd bezocht en daarmee kwam er een einde aan de rondleiding. Alle deelnemers hebben een uniek kijkje achter de schermen gekregen. De leden van de Junior Club kregen nog een presentje mee en konden naar huis gaan met een heleboel nieuwe informatie en een prachtige ervaring rijker!

_MG_5963

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven