string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Uniek jubileumlogo ter ere van 50-jarig bestaan FC Groningen.

Maandag 05 april 2021 om 12:00

FC Groningen bestaat 16 juni 2021 precies 50 jaar. Speciaal voor dit jubileum heeft FC Groningen een jubileumlogo laten ontwikkelen. Het logo zal te zien zijn op de jubileumshirts waarin de teams van de FC het komende seizoen 2021/2022 spelen, in merchandise-artikelen en op diverse uitingen in het jubileumjaar. Het logo is ontworpen door FC-supporter Thijs van den Broek. 

16 juni 2021 wordt een bijzondere dag. FC Groningen zal uitgebreid stilstaan bij haar vijftigste verjaardag en wil dit het liefst samen met supporters vieren. Afhankelijk van de geldende coronarichtlijnen zal de club hieraan invulling geven. Een werkgroep, waarin ook een supportersafvaardiging zit, houdt zich momenteel bezig met het ontwikkelen van deze plannen.
 
FC Groningen is een heel seizoen 50 jaar en zal hier ook het gehele seizoen 2021/2022 veelvuldig bij stilstaan. De club heeft een speciaal jubileumlogo laten ontwikkelen en uit meerdere varianten is binnen het supportersoverleg unaniem gekozen voor dit jubileumlogo. Het logo is ontworpen door FC-supporter Thijs van den Broek. “Mijn doel was om een eenvoudig jubileumlogo te maken met een klassieke uitstraling,” aldus Van den Broek. “Het schild om de G past perfect in die stijl en is een element dat al onderdeel is van de geschiedenis van de club.” 

logo-50-website

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord