string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uitduel met AZ verplaatst naar zaterdag 11 maart.

Zaterdag 25 februari 2023 om 19:30

FC Groningen speelt over ruim twee weken het uitduel in Alkmaar tegen AZ. Deze wedstrijd is door de KNVB verplaatst van zondag 12 maart, naar zaterdag 11 maart. Aftrap in het AFAS Stadion is die zaterdag om 20.00 uur. De wedstrijdwijziging is het gevolg van het Europese wedstrijdprogramma van de tegenstander.

Voortkomend vanuit de veranderagenda kunnen Eredivisiewedstrijden binnen een speelronde verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League, Europa League of Conference League aangeven beter te kunnen herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter kunnen voorbereiden op komende wedstrijden. AZ maakt gebruik van dit recht, de ploeg uit Alkmaar speelt in de knock-out-fase van de Conference League tegen het Italiaanse Lazio Roma.

Momenteel zijn er 107 tickets verkocht voor het gastenvak in Alkmaar. FC Groningen hoopt van harte dat supporters ondanks de wijziging meegaan in de bus naar AZ-uit. Supporters die hun kaart willen annuleren kunnen dit tot uiterlijk donderdag 9 maart doen via dit formulier. FC Groningen zal het geldbedrag binnen 14 dagen na het verstrijken van de annuleringsdatum retourneren.

Leden die behoren tot de loyaliteitsgroep kunnen nog tot maandag 23.59 uur met voorrang een ticket kopen voor de buscombi. Vanaf dinsdag 28 februari 09.00 uur zijn seizoenkaarthouders en clubcardhouders aan de beurt. De kaartverkoop loopt tot uiterlijk donderdag 9 maart 23.59 uur.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

23 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000