Tweede editie magazine Word Groter

9 juli 2021

De tweede editie van het FC Groningen magazine Word Groter verschijnt deze week. De titel van het magazine is een afgeleide van de belofte omschreven in het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’. In het tweede nummer worden alle pijlers van het beleidsplan belicht en staan interviews met verschillende hoofdpersonen die ingaan op persoonlijke ontwikkeling. 

In Word Groter kijkt doelman Sergio Padt terug op zijn zeven seizoenen bij FC Groningen. De keeper ging vlak voor zijn vertrek naar Bulgarije – waar hij tegenwoordig onder contract staat bij kampioen Ludogorets – langs bij kledingpartner van FC Groningen Van Uffelen voor een exclusieve fotoshoot. Daarnaast schreef de doelman een persoonlijke brief aan zijn kersverse vrouw Melanie. 

Word Groter magazine

Fitste en sterkste 
Fysiektrainer Jarno Voorintholt vertelt in een inspirerend verhaal over zijn persoonlijke drijfveer om bij te dragen aan de ontwikkeling van de fitste en sterkste spelers van Nederland. Ramon Pascal Lundqvist doet in Word Groter zijn verhaal over leven als een topsporter buiten de lijnen van het voetbalveld en landgenoot Gabriel Gudmundsson laat zien gedurende zijn voetbalcarrière bewust bezig te zijn met zijn toekomst en heel bewust investeert.
 
Leiderschap
De Groningse hoogleraar Janka Stoker is één van de bekendste onderzoekers op het gebied van leiderschap. Stoker, verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen gaat in het belang van goed leiderschap voor de groei van organisaties en haalt aan dat het beeld van een goede leider aan het veranderen is.
 
Simon Cageling is de nieuwe manager MVO van FC Groningen. Cageling ziet veel uitdaging in de ambitieuze maatschappelijke doelstelling van FC Groningen om bewegingsarmoede in het achterland op te lossen. Daarnaast brengt de stap als MVO manager Cageling dichterbij zijn persoonlijke droom.

word groter magazine 2

Tweede editie
Het Word Groter magazine wordt in een oplage van 4.000 stuks verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en wordt daarnaast verspreid bij diverse overheidsinstellingen. Deze tweede editie van het magazine is ook online te lezen via de volgende link. Het Word Groter magazine is een uitgave van FC Groningen, vormgegeven door sponsorrelatie Kijf & Witte en de exclusieve fotografie is in handen van Andy Zuidema van Studio Gambar. Scholma Print & Media uit Bedum heeft de uitgave gedrukt.

Laatste nieuws