string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Twee thuiswedstrijden op komst, verkoop Helmond Sport-uit gestart.

Dinsdag 05 september 2023 om 17:00

FC Groningen speelt na de interlandperiode twee thuiswedstrijden binnen drie dagen. De Trots van het Noorden ontvangt op vrijdag 15 september ADO Den Haag, op maandag 18 september komt Jong PSV op bezoek. Kaarten zijn te koop via de FC Groningen Ticketshop. Supporters die behoren tot de voorrangsgroep kunnen vanaf woensdag 09.00 uur een kaart kopen voor de uitwedstrijd van vrijdag 22 september tegen Helmond Sport.

Tickets voor de eerstvolgende thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag en Jong PSV zijn eenvoudig te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl. Maak een account aan en bestel je tickets op de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune. Zoals bekend is de gehele Tonny van Leeuwen Tribune al uitverkocht. Beide duels worden om 20.00 uur afgetrapt.

Helmond Sport-uit
FC Groningen speelt op vrijdag 22 september de derde uitwedstrijd van het seizoen, Helmond Sport-uit, aftrap 20.00 uur. De eerdere uitduels dit seizoen – bij Jong FC Utrecht en TOP Oss – waren geheel uitverkocht. Voor de wedstrijd in Helmond zijn 340 tickets voor uitsupporters beschikbaar. Supporters die behoren tot de voorrangsgroep kunnen vanaf woensdag 6 september 09.00 uur een ticket kopen.

(Pendel)bus
Er zijn twee opties. Met de bus vanaf Euroborg naar Helmond, kosten €35,- per kaart. Of met de auto naar een omwisselplaats in Brabant om daarna over te stappen op een pendelbus. Een kaart voor de pendelbus kost €27,-.

De omwisselplaats is bij Carpoolplaats Ravenstein A50. Hetzelfde omwisselpunt als voor de wedstrijd tegen TOP Oss. Vanaf hier is het nog zo`n 40 minuten rijden naar Helmond. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur kan er worden omgewisseld. Supporters krijgen alleen toegang tot pendelbus of bus wanneer het ticket op hun eigen naam staat. Het ticket is niet overdraagbaar!

Met het inzetten van pendelbussen wil FC Groningen een alternatief bieden voor de lange busrit vanuit Groningen. Alleen door alle FC-supporters per bus bij het stadion van Helmond Sport aan te laten komen, kan de volledige capaciteit van het uitvak worden benut. Gezien de populariteit van de uitwedstrijden wil FC Groningen zoveel mogelijk supporters faciliteren de wedstrijd te kunnen bezoeken. De voorgangsperiode voor de voorrangsgroep loopt tot dinsdag 12 september 23.59 uur. Vanaf woensdag 13 september 09.00 uur kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders een kaart kopen. Een ticket is te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Den Bosch-thuis
FC Groningen sluit een volle septembermaand op vrijdag 29 september af met een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Kaarten voor dit duel zijn zonder restricties te koop voor alle FC-supporters via https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Duarte Koning van de Wedstrijd na gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo

5 dagen geleden

Nu ook losse parkeerkaarten beschikbaar op P2 MyOffice

7 dagen geleden

Jorg Schreuders voor derde keer op rij Koning van de Wedstrijd