string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Twee passe-partouts in de verkoop.

Donderdag 18 januari 2018 om 09:22

Voor de resterende thuiswedstrijden van FC Groningen zijn vanaf nu twee verschillende passe-partouts te koop. Met de passe-partout ‘Overwinteren met de FC’ kunnen de eerste drie thuiswedstrijden bezocht worden en de passe-partout ‘De Eindsprint’ de laatste vier thuisduels. De kosten voor de passe-partouts zijn respectievelijk vanaf 40 euro en 60 euro voor volwassenen en vanaf 25 euro en 40 euro voor jeugd. 

(Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen hebben de mogelijkheid om maximaal 4 passé-partouts aan te schaffen. De eerste drie thuisduels zijn te bezoeken met de passe-partout “Overwinteren met de FC”,  welke toegang geeft tot de wedstrijden tegen Heracles (zaterdag 27 januari), ADO (zondag 11 februari) en NAC (vrijdag 23 februari).  
GA NAAR DE KAARTVERKOOP De overige thuisduels tegen PEC Zwolle (zondag 11 maart), Ajax (zondag 1 april), Roda JC (15 april) en Excelsior (29 april) zijn te zien in ‘De Eindsprint’ passe-partout en deze is te koop vanaf 60 euro voor volwassenen.
De passé-partout kan online worden aangeschaft of worden gekocht in de FanCorner.

Alles in de verkoop
Met ingang van januari 2018 zijn alle thuisduels van FC Groningen van het seizoen 2017/2018 in de verkoop gegaan. Het is dus ook al mogelijk om losse kaarten voor de resterende thuisduels van dit seizoen aan te schaffen, in plaats van de eerder gebruikelijke termijn van vier weken voor elke afzonderlijke wedstrijd. De periode van vrije verkoop wordt ook verruimd en start nu op de vrijdag, drie weken voor een thuisduel.

Passe-partout-vier-wedstrijden-2018

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam