string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Twee FC’ers in actie met Oranje onder-15.

Woensdag 16 maart 2011 om 10:25

Roland Baas en Willem Gootjes zijn dinsdag met Oranje onder-15 in actie gekomen tegen FC Twente Voetbalacademie B1/B2. Oranje verloor met 2-0.

In Hengelo stond Baas, die in eerste instantie standby stond, de gehele 80 minuten binnen de lijnen. Hij startte als linksback. Middenvelder Willem Gootjes kwam in de tweede 40 minuten in het veld. Op dat moment stonden de Oranje-jongens onder-15 al op een 2-0 achterstand.
Vanmiddag, woensdag 16 maart, speelt het schaduwteam van Oranje onder-15 in Euroborg tegen een combinatie van B- en C-junioren van de RVO FC Groningen/Cambuur. Het duel begint om 16.30 uur en is gratis te bezoeken.
Meer internationals
De komende weken zullen nog meer spelers van de RVO hun opwachting maken in nationale teams. Zo zullen doelman Stefan van der Lei, middenvelder Yoëll van Nieff en verdediger Lucas Bijker van de A1 twee interlands met Oranje onder-18 spelen. Op donderdag 24 maart is in Bennekom Slovenië de eerste tegenstander. Vijf dagen later, op dinsdag 29 maart, wordt in Lomza een uitduel met Polen afgewerkt.
In diezelfde periode staat doelman Renze Fij standby voor Oranje onder-19, dat donderdag 24 maart een uitwedstrijd speelt tegen Italië en vijf dagen later, op dinsdag 29 maart in Putten speelt tegen de leeftijdsgenoten Engeland.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’