string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Trots op het Noorden: Delfzijl ‘uit en thuis’ bij FC Groningen.

Woensdag 12 april 2017 om 16:54

Zondagmiddag bezoeken leerlingen van 19 scholen uit Delfzijl de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen PEC Zwolle. In totaal zullen meer dan 250 mensen uit Delfzijl te gast zijn in het Noordlease Stadion in het kader van het initiatief ‘Trots op het Noorden’.

Het principe van ‘Trots op het Noorden’ is als bij een Europese of play-offwedstrijd: een uit- en een thuisduel. Delfzijl begint zondag ‘uit’ in het Noordlease Stadion met het bezoeken van de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen PEC Zwolle. De meer dan 250 gasten hebben een speciale FC-Delfzijl sjaal. De naam ‘Delfzijl’ zal worden toegevoegd op de tweede ring van de thuishaven van FC Groningen.
 
Spelersbus
Op donderdag 11 mei volgt ‘de return’ met een ‘thuiswedstrijd’ voor Delfzijl. FC Groningen komt dan met de spelersbus naar Delfzijl. FC Groningen onder-23 zal daarbij – aangevuld met twee spelers uit de eerste selectie – een voetbalclinic verzorgen. De dag in Delfzijl begint ’s ochtends op de 19 scholen met een voetbalquiz met een maatschappelijk thema.
 
Gemeente en bedrijfsleven Delfzijl maken ‘uit en thuis’ bij FC Groningen mogelijk.
Eerder ging Nieuw Buinen in hetzelfde concept ‘Trots op het Noorden’ Delfzijl voor.
 
Partijen
Dit keer hebben de volgende partijen zich aan het initiatief verbonden: Gemeente Delfzijl, Amasus Shipping B.V., MF Shipping Group, Wijnne & Barends, Wagenborg Shipping en Groothandel Delftechniek.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Luciano Valente: als het tegen zit

2 weken geleden

Hoe High Tech is Groningen?

2 weken geleden

Oud-FC Groningen in actie tegen Gasselternijveen en Stadspark